London dag 2

Lördagen var vår andra dag i London, gick upp redan vid 06.30 då Melvin endå var vaken. Gjorde oss klara och gick till "pret a manger" matstället som låg under hotellet för att äta frukost, delade på en ljuvlig sandwich samt åt varsin yoghurt. Perfekt start på dagen!

När vi ätit frukost i lugn och ro gick vi över gatan till Primark för shopping, var där nåra minuter innan de öppnade och det stod redan ett par andra där utanför och väntade. Väl inne var man verkligen i "shoppinghimlen"gick över 2 timmar på nedervåningen, sen skulle man ju gå övervåningen med! Fick med mig 2 stora kassar och en liten därifrån men blev supernöjd. Melvin skötte sig så bra och var jättesnäll i bärselen under hela tiden därinne.

Gick därefter till hotellet för att lämna kassarna och hämta vagnen till Melvin. Sen var det ut på stan igen för en heldag med shopping på oxfordstreet samt en liten sväng på Hamleys leksaker och tillsist Piccadillycircus :) Handlade massor av kläder, smycken och smink samt ett par skor :) Har verkligen hittat mina favorit butiker nu!

Lunch åt vi inne på Selfridge & c/o där vi också passade på att köpa lite Jelly bellys Jellybeans samt supergoda cupcakes från "Lola´s cupcakes"

Väl tillbaks på hotellet var klockan ganska mycket så vi stannade på hotellrummet och tog det lugnt resten av kvällen då man var rätt trött i både fötter och ben efter allt gående.
Kommentarer
Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Gud vad härligt ni ser ut att ha haft det, är så avis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback