Året som gått - En summering

Tänkte summera året som gått lite kort :)

Januari Fick se vår underbara Melvin på ultraljudet och försökte ta oss fram i all snö! Började känna Melvins rörelser inifrån magen mer och mer :)

 
(klickbara bilder)

Februari: Magen fortsatte växa, började äta järntabletter. Åkte till Robins familj och besökte Ullared för första gången



Mars: Pappa fyllde 50år och hade en trevlig fest, började få mer och mer problem med foglossning. Köpte kameran, och började fota lite grann. Hämtade också hem barnvagnen :)

 

April: Firade påsken och fortsatte planera och köpa saker till Melvin.



Maj Var inne på sluttampen av graviditeten och var rejält less eftersom jag hade såna smärtor. Längtade som aldrig förr till att få träffa vår bebis. Var på 60års kalas samt avslutade många arbeten i skolan.

 

Juni Den bästa månaden på hela året, tog studenten och 2 dagar senare föddes våran underbara lilla prins. Känslan av denna månad är obeskrivlig, befann mig enbart i en bebisbubbla som jag inte villa komma ur ;) Firade midsommar i lugn och ro samt njöt av värmen.

 

Juli: Var kvar i bebisbubblan ett tag till, var med på mamma/gravidträff och lärde känna de andra mammorna. Bestämde oss för att åka till London och fixade pass till Melvin, anmälde också in hans namn till skatteverket.
Åkte och hälsa på min vän med dotter en varm dag.

 

Augusti Tog en weekend resa till London, där vi shoppade, åt gott och bara myste hela familjen. Njöt av den sista värmen och badade den enda och sista gången utomhus för sommaren.

  

September:Åkte till Vadstena för kräftskiva och mysmarknad, samt besökte Ullared. Försökte ta vara på de soliga dagarna och njöt av livet.

   

Oktober: Hösten började komma ordentligt, planerade inför dopet som skulle äga rum i slutet av månaden. Dopet som blev jättelyckat och så fint!

    

November: Blev kallare och otrevligare ute, köpte ny bilstol till Melvin och åkte ner till Robins familj för att överraska hans mamma på födelsedagen. Avslutade med en supertrevlig julbordskryssning.

  

December: Sötnosen blev 6 månader gammal, julen närmade sig med stormsteg. Det kom lite snö ett par gånger men den smälte bort ganska snabbt. Jag fyllde år, och vi firade en underbart mysig jul, Nyår firas med Robinsfamilj.

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback