Juldagen

Dagen började efter en lite småstökig natt rätt tidigt, Melvin var hungrig så han fick lite mat sen myste vi lite i sängen innan vi klev upp för dagen. Åt lite frukost och sen myste vi och kollade på de nya leksakerna medans vi väntade på att Robin skulle komma hem från jobbet. Melvin gillar alla sina nya leksaker från julafton iaf :)

När Robin kommit hem så passade jag på att duscha och fixa håret. Sen böev det lite spelande, tvtittande och filmmys! Vid 15 tiden åt vi lite lätt och tog på oss de sista finkläderna innan vi skulle iväg och hämta syster m. sambo  så vidare hem till mamma.

Blev bjudna på toppengod mat hemma hos mamma :) Sen var det prat o så julklappsöppning :) Melvin fick massor av fint, mer om det i ett separat inlägg :) Jag o Robin fick presentkort på Ikea :) Så nu kan vi handla när vi väl ska flytta.

Sen fika o mer prat innan klockan hade blivit såpass mycket att vi behövde åka hem för Melvinsskull. Släppte av syster o sambo innan vi åkte och tankade o sen hemåt. Skönt att komma hem, men självklart kunde inte Melvin sova då :/ Skrek o gnällde jättelänge, tror klockan var närmre midnatt innan han somnade o då i våran säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback