Mysdag!

Dagen har varit lugn och bra :) Började med mys på morgonen med sötnosen innan vi gick upp. Sen fixa lite smått som alltid måste fixas. Därefter göra sig klar samt klä Melvin och ge gröt innan vi åkte hem till Emma och hennes tvillingar på mamma träff. Var bara 4 mammor där i dag men var riktigt mysigt och trevligt! Hann både fika, prata och spela lite spel samt ha bebis mys!

Timmarna gick fort och rätt var det va så var klockan 15.45 så det var dags att åka hemåt för att fixa endel, hade tänkt skriva adresser till julkorten men de hade ju inte kommit idag såklart :/ Hoppas verkligen att de kommer imorgon för annars måste man ha vanliga frimärken och vi har redan köprt julfrimärken.

Slog in en till julklapp med under eftermiddagen, sen hann jag mysa mer med Melvin samt spela lite på wii. Därefter har vi ätit middag samt spelat lite till. Melvin är precis lagd och Robin kom hem för en liten stund sen, nu blir det bara lugn och ro innan sängen väntar. Denna veckan har gått sjukligt fort och snart är det helg igen! Om lite mer än 1 vecka så är det julafton! Känns jätteskumt!


Kommentarer
Postat av: Mamma Maddis

Aaah, mitt hjärta smälter! Vi har så fina ungar :)

2011-12-15 @ 22:58:28
Postat av: Emma

Men åh vad lilla pluttisen ser stor ut! Längtar till måndag när jag ska vara barnvakt :)

2011-12-16 @ 05:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback