Dopet :)

Har inte bloggat nu på 1 vecka då det har varit fullt upp o sen har jag inte orkat nu efter dopet men nu blir det av iaf. Tänkte göra ett litet inlägg om dopdagen :)

Klev upp tidigt på morgonen och försökte få ioss frukost för att orka med hela dagen, sen iväg till bygdegården och börja fixa iordning så det skulle vara snyggt. Blev bra och sen åkte vi hemåt igen, lägga in allt i bilen och kontrollera att allt var med samt möta Robins föräldrar som kommit hem till oss. Sen åkte vi tillbaka till bygdegården för att fixa det sista, var rätt stressigt men fick bra hjälp som tur är <3 Väl färdiga var det dags att gå mot kyrkan, rätt pirrigt men endå kul.

Sen var det bara att vänta tills klockorna skulle ringa och vi skulle gå in. Gick toppen bra hela dopet och nervositeten släppte eftersom. Blev ett superfint dop och Melvin var så snäll hela tiden. Låtarna som spelades under dopet var "Livet i min famn" av Linda Andersson Burström samt "Kärleksvisan" av Sarah Dawn Finer  :) Passade super bra tycker jag, psalmerna vi hade valt var nr 212 "Vi tänder ett ljus" och nr 158 "Härlig är jorden", båda finns i Nya barnpsalmboken.

Melvin brydde sig inte nämnvärt när han fick vatten över huvudet heller utan såg sig nyfiket omkring :)

Efteråt gick vi till bygdegården där vi bjöd på smörgåstårta och fika samt öppnade alla fina presenter! Kommer ett inlägg om presenterna sen.


Under dopet


Precis efter dopceremonien


Busar med gammelfaster Malin :)


Med morfar, gammelfarmor och gammelfarfar


4 generationer :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback