Torsdag med dopsamtal och lite shopping

Dagen började först vid 6 tiden då Melvin ville ha mat men lyckades tillslut somna om igen och klev upp vid 08.30. Gjorde oss klara och åt frukost och sen åkte jag med Melvin in till Gränby C för att shoppa lite av det som behövs till dopet. Fick tag i bh, 2 par strumpbyxor, ögonskugga, bolero samt strumpor till Melvin och bullar till dopsamtalet.

Väl hemma igen plockade vi undan det sista här hemma och plockade fram fika inför dopsamtalet. Dopsamtalet gick bra, kommer vara en kvinnlig präst som döper Melvin och hon var trevlig. Gick igenom hur dopet kommer vara och vilka låter samt psalmer som ska vara med på dopet. Fick också en cd med psalmer i doppresent från församlingen, fick välja mellan den och en barnpsalmbok. Bestämde också att vi ska göra iordning dopordningen på datorn och skicka så att de blir utskrivna till dopet då en av psalmerna inte fanns med i deras psalmböcker som finns i kyrkan.

Efter det var det mys med Melvin och fixa lite smått här hemma. Bestämde oss vid middagstid att vi skulle äta på Ikea eftersom vi endå behövde åka dit och handla lite smått inför dopet. Blev papptallrikar och servetter blandannat. Middag blev kycklingfilé med pommes och beasås för oss båda. Super skönt att slippa laga mat.

Väl hemma har vi sett lite tv sen var det dags för lite smakis med gröt för Melvin och så sista portionen mat innan natten. Nu sover han så sött :) <3

Imorgon ska jag och Melvin hämta upp min syster när hon slutar jobbet sen åker jag ner på stan och tränar och så tillbaka för att ha det trevligt ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback