Onsdag och Torsdag

Onsdagen började hyfsat tidigt, hade tid på Bvc kl.10 och besöket där tog ca 1 timme. Efter det skjutsade jag hem Robin och sen åkte jag och Melvin på mamma-bebisträff i stan :)

Lika trevligt som vanligt på mamma-bebisträffen och vi blev bjudna på jättegod lchf-lasagne samt en fruktsallad. Var endel nya ansikten där vilket alltid är roligt!

På eftermiddagen träffade vi syster en sväng, pratade och fikade lite samt var ut så Melvin fick gunga lite innan vi skulle åka hemåt igen. Sötnosen var så duktig när vi skulle gå från lägenheten till lekplatsen för att gunga, han orkade gå ca 100m över både asfalt, grus och gräs med stöd :)

Väl hemma var det middagsdags och sen allmänt mys.

Torsdagen/Gårdagen  började inte lika tidigt som Onsdagen, men nära inpå då vi skulle träffa syster på Gränby C för lite shopping och allmänt mys. Var ju även skärtorsdagen så innan vi åkte mot stan så gick vi en liten sväng med vagnen och plockade lite påskris :)

Var på Gränby C sen nästa hela dagen, kom hem lagom tills Melvin skulle äta sin middag strax efter 15. Inköpen för min del blev 3 halsband, hårfärg, lite påskpynt samt en påskpresent till Melvin som bestod av ett hinkset med Musses klubbhus på :)

Åt middagen och tog det lugnt innan sötnosen skulle sova sen var det bara lugnt och skönt, satt och pillade lite med header till bloggen och tittade på tv.


På träffen i onsdags och igår på köpcentret <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback