Lördag - Loppis och grilla

Började dagen med mysfrukost, sen gjorde vi oss klara och åkte till gränby där vi lämnade in ringar och beställde bukett. Åkte sen och hämtade syster innan vi fortsatte mot barnloppisen.
 
Det var massor med folk på loppisen och vädret var toppen hitade ett par saker till Melvin :) Innan vi åkte därifrån blev det korv till lunch. Släppte av syster hemma hos henne och fortsatte mot motorvägen hemåt. Strax efter att vi kört på motorvägen kom en varning från bilen och temperaturmätaren var på max(!!!) fick bromsa som sjutton och köra in på väggrenen och stänga av bilen. Ringde vår personliga mekaniker (;)) dvs min pappa som fick åka till oss och hjälpa oss. All kylarvätska var borta fast att vi hade fyllt på den förra veckan så antagligen är det läckage någonstans.
 
Kom iaf hem efter pappas hjälp så nu får vi se när han har tid att kika på bilen och åtgärda problemet, känns inte direkt roligt att vara utan bil är bara tur att vi fixade de ärenden vi tänkt ta i helgen idag.
 
Väl hemma tog vi det lite lugnt och sen var det lekplatsen så Melvin fick leka av sig lite ute. Kom hem lagomt tills det var dags att lägga köttet i marinad för kvällens grillmiddag. Melvin åt smörgås och gröt istället eftersom han inte kan äta för sent.
 
Grillade och åt mysmiddag och sen var det badning av Melvin och så vällingmys i soffan, han somnade för en liten stund sen utan minsta gnäll <3 Min trötta lilla älskling!!
 
Nu ska jag se fångarna på fortet från igår tillsammans med Robin och bara äta gott :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback