Bildbomb från resan del 2

Här kommer del 2 av bildbomb och berättande.


Melvin badade varje dag på resan och tyckte om det jätte mycket :)

Dag 3. Badade och solade vid poolen på hotellet samt var ute och gick för att kolla in omgivningarna. Hade varmt och skönt väder. Gick också till ett köpcenter på andra sidan en motorväg men vägen dit var inte alls rolig då det enbart var trottoarer med höga kanter och inga övergångsställen = Vi fick springa över vägen så fort det var tomt på bilar. Köpte inget där mer än lite chips, vi var där i huvudsak för att systers sambo behövde nya strumpor.

Åt god mat under hela dagen och njöt av den goda glassen efter både lunch och middag. Provade även 2 olika drinkar i poolbaren, San fransico (utan alkohol) och Tequila sunrise (med alkohol), båda två var goda men kanske var lite väl mycket alkohol i tequila sunrise (och alla andra med alkohol). De snålade inte direkt med spriten kan man väl säga.

Gick och la oss tidigt då vi var ordentligt trötta.

Dag 4. Heldag vid poolen, solade och badade och bara njöt av värmen. Lekte med sötnosen samt köpte sovenir i form av en kylskåpsmagnet (bild kommer). Mer bad i poolen och ungefär samma som de andra dagarna. Var även upp till receptionen för att kika i pärmen om när marknaden skulle vara.

Dag 5. Gick upp tidigt och åt frukost för att komma i väg i godtid till marknaden som låg i närheten, Melvin gick sitta i bärselen då vi inte ville släpa in vagnen bland allt folk. Köpte en söt studsande uggla till Melvin, en väska till mig samt nageldekorations plattor. (Bilder kommer) Mamma hade varit så söt att hon köpte 2 stycken Teneriffa t-shirts med olika motiv till Melvin :)

Kvällen blev lugn och tidig som de andra kvällarna.




Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ser ut som ni hade en toppenresa! Kul!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback