Tisdag - Fredag

Tänkte skriva lite om Tisdagen samt gårdagen.

I Tisdags åkte vi till stan så fort de öppnat för att kika på vagnar, föll ganska omgående för den vi beställde. Väl hemma igen blev det mys resten av dagen :) Kvällen blev lugn med lite serie tittande. ¨

På Onsdagen tog vi det lugnt hemma, städade på för att få undan samt hann med endel tvättande. Lekte med sötnosen som tycker tittut är så skoj!

Torsdagen spenderades större delen hemma hos Sandra med familj i Katrineholm, var ca 2h resa dit och lika långt hem så blev endel bilåkande också. Hade det jätte trevligt där och alltid lika kul att träffa dem :) Får hoppas att det inte dröjer lika länge innan vi träffas igen! När vi kom hem var det bara mata Melvin och sen lägga honom och ja inte så förvånande så somnade han som en klubbad säl.

Under fredagen hade jag hopp om att vagnen skulle komma men det gjorde den inte, åkte endå till stan och köpte lite tyg till dynor så att jag kan prova sy barnvagnsdynor. Under kvällen tog vi det bara lugnt, Robin jobbade (som alltid på helgen ??) och vi övriga åt gott.


Trött sötnos på onsdagen <3


Sötnosen i Sandras knä, Melvin och Levicia på golvet och Melvin provar bobbycar :)


Bananstavar till mellanmål på fredagen :)


Kommentarer
Postat av: Jessica - mamma till alicia

SV: Hon fick inte så mkt av oss - en body, mössa och ett par skor. Det första hon packa upp på morgonen om du såg inlägget :) Vi la istället mer pengar på kalaset, tycker det är speciellt med 1 år och hon får ju av presenter av andra också :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback