Tisdag - Samtal & ersättning

Klev upp ca 08 efter en ok natt, ringde direkt efter frukost till bvc för att rådfråga om eksemen och hans kost. Fick utskrivet nytt recept på ersättning samt ska ge glutenfritt tillsvidare.

Efter att Melvin fått lunch tog vi en promenad hela familjen till bvc för att hämta ut ersättningsreceptet, Melvin passade också på att sova under promenaden :) Min fina sötnos <3

Väl hemma igen så bakade vi lite till fikasällskapet som skulle komma lite senare och jag passade på att ta en dusch också. Hann med att äta en omelett också innan syster och Jeanette kom för fika :) Trevligt som vanligt, alltid lika kul att prata! Efter att J åkt hem så tog syster Melvin lite medans vi påbörjade middagen, blev kebabspett och ris med sås :)

Mevin fick sitt kvällsmål och sen somnade han nästan direkt, dock inte det vanliga kvällsmålet utan havregrynsgröt gjord på mixade glutenfria havregryn samt vatten. Dock inget hit enligt honom, så Robin fick lägga på endel fruktpure så att det inte skulle smaka för äckligt blir nog bättre efter han har ätit det ett par ggr.

Under tiden Melvin fick mat och somnade var jag på Gränby C och köpte ersättning samt en ny kalender. Fick se på kvittot för ersättningen vad det skulle kostat utan recept.. Höll på att få en chock, ca 1400kr för 6 burkar och vi betalar 120kr för 6 burkar.

Kollade lite på datorn och sen var det sovdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback