Helgen

Helgen har varit bra, fredagen började lugnt här hemma med allmänt mys då Robin skulle jobba hela kvällen. Gick och plockade och fixade småsaker samt spelade lite wii tillsammans, lekte också med vår sötnos. Kvällen fortsatte i lugnt tempo när Robin hade åkt till jobbet, blev tacomiddag och tv-tittande. Melvin somnade i vanlig tid men vaknade ca 1 timme senare och var jätte ledsen :( Tog upp honom och lät han vara med framför tv´n och mysa tills han blev trött igen, sen så somnade han tillslut.

På lördagen hade vi en lugn morgon och sen åkte Robin till jobbet, här hemma rensade vi och körde iväg massor av saker till tippen då det var saker som inte användes endå. Flyttade över Melvin till rummet brevid vårt istället för allrummet så nu ska vi fixa iordning där med leksaker och sånt så han har sitt egna rum. Han har ju redan nu såpass mycket saker så det är skönt att ha dem samlade på en plats. Åt god middag på kvällen och myste, Robin kom inte hem alltför sent så vi hann med att se tv tillsammans en stund innan det var dags att sova. Melvin upprepade fredagskvällen när det gällde sömn och tillslut somnade han emellan mig och Robin i vår säng.

Igår Söndag så var vi uppe i ganska bra tid, hann mysa och göra oss klara för dagen innan det var dags att åka mot min faster med familj. Melvin trivdes bra med att åka i framsätet och sov hela vägen :) Väl framme var det fika, bebismys, god mat och allmänt trevligt! Min nya kusin är så himla söt och det kändes lite svårt att förstå att det faktiskt inte var så himla länge sen Melvin var så pluttig. Kul är det iallafall och det känns ju roligt att Melvin har ännu en bebis som han kommer kunna leka med när han blir äldre.

Åkte hemåt så vi skulle vara hemma i lagom tid för Melvins middag, han sov endel av resan men sen var han vaken och jätteglad också. Efter en portion gröt och mys i soffan så somnade han gott och sov sen hela natten endå tills klockan var 07.30 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback