Torsdag - Söndag

Torsdagen så klev vi upp i god tid, ut och packa in det sista i bilen och göra oss i ordning. Kom iväg vid 09.30 då vi skulle hinna med att tanka och handla lite saker innan vi fortsatte neråt i landet. Stannade till i Enköping och köpte lite gott på godisgallerian och sen stannade vi i örebro och åt på pizzahut innan vi kom fram till Alingsås.

Köpte blommor och till Robins syster som fyllde år och sen blev det lite fika där :) Kvällen blev allmänt lugn, satt vid tv.

Fredagen så var vi ut på promenad, var en sväng till Maxi och köpte mat till Melvin och sen tillbaka igen. Sen kom Robins morfar och hans vän på fika. På kvällen blev det tacos till mat och sen mys framför tv.

Lördagen åkte vi ner till Göteborg, Bäckebol och kikade på Ikea samt åt lunch. Melvin gick runt på hela Ikea och ville inte alls åka vagn. Skulle även köpa nytt batteri till min mobil men självklart så hade den butiken med batterier stängt när vi kom dit. På kvällen kikade vi på mellon och umgicks med R´s familj.

Söndagen var mest lugn, tog en promenad ner till stan där vi fixade ett proelm med R´s mammas mobil samt fikade. Åt god mat på kvällen och satt lite vid dator/tv.


Sötnosen lånar mammas halsband och busar under bordet


På en promenad i vårsolen


Med faster Sofie


Provar nya mössan inomhus, Coolingen med sin pappa på hemresan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback