Valborg & 1:a maj

Nu har verkligen våren kommit på riktigt, tänkte skriva lite om hur vår Valborg och första maj såg ut :)

Valborg började tidigt efter en riktigt dålig natt när Melvin inte alls ville sova utan bara krånglade. Var dötrötta men trotsade tröttheten och åkte in och tittade på forsränningen i stan. Där mötte vi upp pappa med hans särbo och hennes dotter samt en vän till familjen. Efter flottränningen var jag tvungen att gå och köpa nässpray innan vi gick till pappas särbos lägenhet. Perfekt att veta hur långt vi kommer ha hem sen när vi får den :) Vädret var hela tiden toppen så det var en helt perfekt ute dag.

Väl där blev det lunch och lillkillen vaknade efter en lång sovstund så han fick också äta. Sen umgicks vi och hade det allmänt trevligt. Var ut till lekpark med Melvin och på lite promenad så att han inte skulle bli alltför uttråkad.

Till middag blev det grillat och det var supergott :) Efter det blev det chokladpudding med grädde och jordgubbar. När vi hade ätit middag och efterrätt var det dags för oss att åka hemåt igen då Melvin behövde få sova för natten.

Första maj startade med strålande solsken, dessutom sov Melvin tills morgonen och somnade om 2 gånger innan vi klev ur sängen. Det var verkligen lovely att få sova lite mer även om tröttheten fanns kvar.

Var hemma och myste, passade på att gå och gunga i en lekpark och bara mysa. Lekte på Melvins rum och sen var det sovdags för honom. Strax efter att Melvin vaknat kom Robin hem igen från jobbet.

Gjorde en paj till middag på kvällen och tog det allmänt lugnt.


Valborgs bilder, flotten ska föreställa Ranelid på Melodifestivalen ;)


Bilder från igår, första maj :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback