Fredag - Mammaträff, systerträff och mys

Var uppe i hyfsad tid, åt frukost och fixade oss klara och åkte sen buss till Gränby c. Inte ofta det händer kan jag säga, men bilen stog längst in så orkade inte hålla på att krångla med det.
 
Väl framme på Gränby fick sötnosen lite mellanmål i form av banan medans vi väntade på Johanna och hennes dotter Isabella. Blev lite shopping till mini, det var allt och det fick räcka denna gång. Kikade iaf runt i lite olika butiker så nu vet man ju vad som finns om man behöver något längre fram. Blir ju massor av shopping på Gekås så får väl se efter det om vi saknar något.
 
Åt korv och sen fick vi vänta på buss då den som stod och väntade på att åka bara hade 1 ledig barnvagnsplats. Tog sen samma buss som min syster tog hem till oss, så hade vi mysig eftermiddag här hemma, lilla Theodor fick gymma lite i kusin Melvins babygym och han sprattlade loss rejält :)
 
Fikade och umgicks. Sen var det dags att börja med middag när de åkt hemåt igen. Melvin kramade sin kusin flera gånger och även när han skulle åka hem <3 Så himla mysigt att se att han vill gosa helt självmant!
 
Åt fajitas till middag och blev alldelles proppmätt, så gott :) Sen gottis framför tvn när Melvin hade somnat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback