Måndag - Läkarbesök och träff med syster

Stressig morgoon efter en lite jobbig natt, frukost och så göra sig klara för att ta bussen. Sen skynda till barn mottagningen och anmäla oss. Väga och mäta sötnosen sen lek i väntrummet tills det blev våran tur.
 
Ett vettigt besök denna gång mot innan, fick visat Melvins eksem och utskrivet kortisonsalva mot dem också, sen bestämde vi att blodprov skulle tas för att kolla upp allergierna även om det viktigaste är att han mår bra och inte vad som står på pappret. Fick veta att Melvin skulle få bedövningshalva på huden och att den skulle sitta 1 timme innan provet o det hade ssk missat att ge när vi väntade innan så blev att sitta i kafeterian och vänta och fika lite. Syster och Theo kom och höll oss sällskap. Blodproven gick väl knappast bra, Melvin var så himla duktig men ja vad ska man säga sköterskorna borde kunna så mkt bättre när de jobbar på en barnmottagning. De förstörde ett stick som kunnat bli bra och sen stack de igen där de inte hitta något bra kärl. Sen ville dem att vi skulle ta oss till sjukhuset senare i veckan för blodprov från fingret, liksom hallå men är de för inkompetenta för att göra det där eller? Ursäkta men när de ska ta prov och barnet redan är ledsen hade de väl vart bättre att ha kunnig personal som kunde slutföra med prov från fingret så vi skulle bli färdiga nån gång.
 
Gick och hämtade ut en gravidpåse från ett apotek (Babybag), som innehöll lite blandat som är bra att ha. Sen gick vi och köpte korv till fina prinsen. Kollade lite butiker och åt lunch och sen kolla vi lite mer innan det var dags att ta bussen hem.
 
Väl hemma myste vi bara tills Robin kom. Sen var det bara bestämma mat och börja med det, för sen åkte jag iväg för handling av mat. Köpte med mig en liten present till Melvin som han ska få när blodproverna blivit tagna, han måste ju få nånting för att han är så duktig <3
 
Tv och sen sova.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback