Provkörning och pass :)

Passade på att ta det lugnt imorse, klev inte ur sängen förrän kl. 08.45 :) Skönt o ligga lite längre iaf, bruakr ju bli att jag är rastlös efter matning vid 07 o går upp då. Åt frukost och gjorde oss klara för att sedan ta bussen in till stan för att provköra en bil, provkörde en Renault Megane Kombi från 2011 :) Riktigt härlig bil att köra och gott om utrymme, får se om det kanske blir en sån vi köper.

Sen åt vi lite lunch innan vi gick tillbaka till centrala stan, där skulle Robin in o skriva på ett papper på arbetsförmdelningen o sen åkte jag o mötte syster på Polisen där hon skulle fixa pass o behövde mig som bekräftade att hon är hon ;)

Sen blev det en rätt grundlig genomgång av affärerna på stan, köpte en kjol till i vinter och en klänning som jag troligen ska ha på Melvins dop, lägger in bilder imorgon. Syrran var så söt att hon köpte ett par byxor och 2 par vantar till lillprinsen!

Melvin älskar att "prata" nu ocgh gör det varje dag nästan hela tiden, sen ska han vruida på huvudet mkt och se sig omkring då han är väldigt nyfiken på omvärlden. Dessutom så vill han nästan alltid stå upp med stöd i mitt eller Robins knä alternativt sitta så han ser mycket.

Ikväll blev det tacos till middag och efter det betalade jag lite räkningar, tråkigt men nödvändigt.


Ljusparty

Igår så hann jag med en heldel under dagen, pysslade med dopinbjudningar, gjorde klart bloggdesignen och städade rummet. Bloggdesignen tog sin lilla tid eftersom jag hade lite svårt att bestämma mig.

PÅ eftermiddagen kom mamma hit och hämtade mig och Melvin för att åka på ljusparty hos hennes vän. VAr trevlig och jag beställde iaf 2 saker, en jättesöt ljusstake med en pingvin och ett paket med ljus. Fick gott fika där och alla var uppslukade av min lilla sötnos :)

Kul o träffa mamma med såklart, finns alltid nåt att prata om. Kom hem vid middagstid men varken jag eller Robin kände för att laga mat så det blev lite mackor istället. Sen väntade en lugn och skön kväll.


Nature!

Förutom att fota Melvin (såklart!) så gillar jag att fota naturbilder, vet inte varför men det är nog för att man kan fota på så många olika sätt och det blir nästan alltid fina bilder :) Här kommer ett par som jag fotade när vi var på kvällspromenad nu i veckan.




Ny design!

Nu har jag pillat sen igårkväll med en ny bloggdesign o äntligen känner jag mig nöjd, vad tycker ni bättre eller sämre än den förra? Något som jag borde ändra?

(Om ni inte kan se den nya designen så kan ni trycka på F5)

Internet tillbaka och helg igen :)

HAr inte haft internet på hela dagen igår och idag så har inte kunnat blogga. Gårdagen blev det lite småshopping på Gränby C efter invigningen o sen hem till syster för lunch :)

Idag harjag varit på mamma/gravid träff i stan och sen varit hos tandläkaren, det gick toppen och jag hade som tur var inga hål ska dock få en remiss skickad till specialisterna då jag borde få hjälp med mitt bett. Hoppas att de hjälper mig nu så det blir bra.

Väl hemma har jag mest myst och så har jag pysslat lite mer med dopkorten, blir riktigt nöjd faktiskt även om det inte blir som jag hade tänkt från början.

Blev jättesen middag idag, men så är det ibland. Ska sitta vaken en stund till så Melvin ska få lite mat igen innan jag sover.

Cupcakes - Kardemumma & Vaniljkräm med creamcheese frosting!

Blev lite bakning idag, blev supergott. Synd att jag inte har någon bra sprits bara.


Lugn dag hemma

Blev en lugn dag hemma idag. Passade på att mysa med Melvin samt fortsätta plocka undan lite. Skönt att få bort alla saker som samlas här och var. Sen har jag kikat runt på nätet efter snygga saker till rummet, finns ju hur mycket som helst! Min sötnos har varit mysig idag även om det var gnälligt ett tag, hjälpte som tur var att ha i lite olja i ersättningen så han slapp ha ont i magen mer.

Tänkte sätta mig och fortsätta med Dopinbjudningarna men blev inget av med det, hoppas jag hinner klart med dem innan veckan är slut iaf.

Blev en liten kvällspromenad med Robin och Melvin efter maten, var ju så fint väder så då får man passa på att komma ut. Imorgon är det vägning på sjukhuset samt återträff med de som gick föräldrautb. på vårdcentralen, som tur är så är Robin ledig så vi kan åka tillsammans.


Tröttisen efter promenaden



Orkidé

Fotade en orkidékvist på thairestaurangen igår :)


Receptbok :)

Köpte denna bakboken idag eftersom jag tycker om att baka :) Ska bli spännande att se om jag lyckas med något av recepten sen, dock blir det till helgen tidigast som jag testar.


Vägning och thaibuffé :)

Dagen började med att vi åkte till sjukhuset för vägning av Melvin på förmiddagen, vägningen gick bra han hade gått upp 50g :) Efter det åkte vi tillbaka till stan där det blev lite småshopping också innan vi valde att äta lunch på Amazing thai. Blev thaibuffé och det var gott även om det finns mer att välja på på mitt favoritställe Dragon Palace. Var kul att prova på något nytt iallafall!

Efter lunchen åkte vi hem och plockade undan lite o sen har vi bara slappat, imorgon börjar ju Robin jobba igen så det har varit skönt att ta det lite lugnt. La in ialla kläder i stl 62 som så smått kommer börja användas nu, han kan fortfarande ha stl 56 men det är bra o ha extra kläder i 62 som är lite stort. Gud vcad min pluttis har börjat "prata" med oss mer och mer nu så himla mysigt! Dessutom tycker han de e kul o hålla flaskan lite själv när han ska äta.





Nytt till sötnosen!

Blev lite nya småsaker till lillskruttas <3 Strumpor behövs alltid och som han har börjat dregla till o från är det alltid bra med fler dreggellappar. Mössan är lagom tjock för att ha nu i höst innan den riktiga kylan kommer.


Illamående/huvudvärk..

Har fått sån huvudvärk och illamående av tabletterna som stoppar mjölkproduktionen. Åkte in i hyfsad tid till sjukhuset för vägning av Melvin. Vägningen gick bra och han hade ökat 20g :)

Sen åkte vi tillbaka till stan o köpte dreggellappar till Melvin o sen åkte vi hem, hade tänkt äta mat men jag mådde för dåligt så får bli imorgon istället.

Vilade hemma ett tag sen plockade vi undan lite innan vi bara tog det lugnt ett tag till. Middag blev fajitas idag, gott och enkelt att göra. Så mkt smidigare att välja mat nu när jag inte behöver äta mjökfritt :)

Resten av kvällen har jag tittat på Skilda världar avsnitt :)

Hemma

Är hemma på permis, skriver mer imorrn då jag är rätt trött nu..

Eftermiddagen/Kvällen..

Är fortfarande kvar på sjukhuset, blä säger jag bara med tanke på att de ej gör ngt. De stack Melvin i foten o kollade socker o nån mer sak men de e allt.

När läkaren kom på eftermiddagsronden så berätta jag om amningen så han skulle se till att någon från amningshjälpen på sjukhuset skulle komma imorrn o prata med mig samt ge mig tabletter för att stoppa mjölkproduktionen. Ska bli så skönt att hela tiden ha koll på mängden mat Melvin får i sig.

I natt skulle jag få sova tydligen så får nattpersonalen ta Melvin o mata när det är tid för det. Lär vakna iaf även om jag inte matar. Natt personalen blev charmade av min lilla sötnos ^^

Blev mat från subway när Robin kom hit samt en pytte promenad för att få lite luft. Resten av kvällen har jag mest tittat på tv och gosat med Melvin <3

Imorrn hoppas jag tiden bara springer förbi så vi får åka hem.



Green leaves :)

Gick en kort runda utanför sjukhuset med Melvin när Robin var här efter jobbet i eftermiddags/kväll. Passade på att fota lite löv efter regnet :)




Not so funny...

Händer nada här, Melvin har gått upp lite i vikt vilket iofs är bra men de tar ju inga prover eller något, de bara väger vilket jag kan göra själv hemma. Hoppas på att komma hem så snart det bara går, är så långtråkigt här men nu har jag iaf fått datorn hit då pappa kom förbi med den. Sen har jag pratat i telefon med mamma någon timme, och Robin ska komma efter jobbet. Han skulle varit här nu men var tvungen att jobba över då det var kort om folk idag, så han får verkligen en lång arbetsdag.

Nu väger min pluttis 4590g, eller ja imorse. Ska övergå till ersättning har jag bestämt då jag känner mig mer stressad nu över att inte veta hur mkt han får i sig genom amningen, dessutom är det såpass krångligt med mjölkfri kost så ska prata med läkaren på eftermiddagsronden så får vi se. Bjuder på några söta bilder på lillprinsen o så kanske jag skriver mer senare.



Är långtråkigt här på sjukhuset...

Är långtråkigt här på sjukhuset, ska mata Melvin om 15 min igen. Har matat varannan timme nu o sen inatt blir det var 3:e. Imorgon blir det provtagningar, sen får vi se när hemgång blir. Hoppas på att det blir snart.


Åker in snart..

Ska snart åka till sjukhuset och så blir vi kvar ett par dagar så att de får kolla om något är fel med min pluttis. Kanske mobilbloggar annars skriver jag om ett par dagar.


Nya vagnen på premiärtur :)

Var verkligen expressleverans på vagnen måste jag säga, beställde den ju igår! Smidig att köra tycker jag, och liten ihopfälld blir perfekt att ha i bilen!




Träffa mamma/mormor :)

Åkte till stan efter bvc-besöket för att träffa min mamma :) Kul för Melvin att träffa sin mormor o få gosa lite med henne också. Vi gick runt o kikade lite i olika affärer o så köpte hon ett paket strumpor åt honom samt gav oss 2 set med byxor o tröja som köpt i Grekland. Perfekt tills vi åker till Teneriffa i Januari. Åt lunch också, jag åt en god pastasallad som man inte ens orkade hela för att den var så mättsam.

Sen ringde ju vår bvc-sköterska o efter det åkte vi hem eftersom jag då inte visste om vi skulle bli inlagda redan idag. Ikväll ska jag packa lite kläder till mig och Melvin så att det är klart imorgon.


2 mån kontrollen

Idag var det då dags för 2mån kontrollen på bvc med läkare. Allt gick bra förutom att han har gått upp för lite i vikt igen :/ Nu väger han 4445g och är 60,5 cm lång och har ett huvudomfång på 38,5cm. De ringde en annan barnläkare o sen senare ringde de tillbaka till mig, skulle ha blivit inlagda på sjukhuset idag för att kolla upp det men det var fullt på avdelningen så troligen blir det imorgon istället. Läkaren ska ringa mig i morgon förmiddag.. Vill inte bli inlagda på sjukhuset men det viktigaste är att vi får veta varför han inte går upp bra i vikt så vi kan får hjälp för det.

Skillnad sedan födsel/förra gången:
Huvudomfång:
+3,5 cm/ +0,5cm
Vikt: +1175g / +35
Längd: +7,5cm / +2cm



Mysdag hemma

Idag blev det en riktig mysdag hemma, var så grått o mörkt ute att vi inte vågade oss ut. Myste inne o bara tog det lugnt. Skönt med sånna dagar med, synd att Melvin har problem med att få ur sig, han lyckas bara prutta lite då o då stackarn :/

Har legat på sängen och vilat med honom i omgångar idag, fast mest har det varit Robin som legat där med honom.

Åkte och handlade på eftermiddagen så nu har vi både mat och blöjor hemma och äntligen också smör till smörgåsarna så jag slipper äta torrt bröd.

Imorgon blir det lite mer fart iaf, ska först på 2-månaders läkarbesöket på Bvc, sen ska jag åka in till stan så Melvin får träffa sin mormor ett tag :)


Ny resevagn till babyskyddet :)

Beställde en ny vagn till babyskyddet idag så man lätt kan ta med sig i bilen :) Perfekt som resevagn sen när han börjar åka framåtvänd också! Beställde i färgen på bild 1, bild 2 visar hur det ser ut med babyskyddet på.



Sova hela natten!

Min Melvin är så himla duktig, nu har han sovit hela natten från 22.45 till 06.45 i sin säng! 8h i sträck, var superskönt för oss båda att vakna utvilade tror jag ;) Iaf för mig. Får hålla tummarna att han fortsätter såhär, man orkar så mycket mer när man får många timmar av sammanhängande sömn.


Sova i gammelfarmorsknä!


Rummet möblerat :)

Här kommer ett par bilder på det färdigmöblerade rummet, dock är det fortfarande endel kvar att göra; skaffa nya gardiner, köpa nytt överkast och kuddar, sätta upp tavlor, köpa någon fin växt osv.


Småfix och smågnäll...

Dagen började vid 8-9 tiden för oss då jag o Melvin myst i sängen en stund först. Robin var redan på jobbet sedan länge då han började kl 5 imorse. Gick upp o satte oss lite vid datorn samt lekte lite :)

Därefter var det matning och så endel smågnäll från Melvin medans jag försökte fixa iordning lite på rummet samt kopiera foton på datorn till externa hårddisken så jag kunde radera dem från kamerans minneskort.

Gav bara ersättning vid senaste målet o han åt hela 75 ml :) Duktigt för att vara min lilla pojke, så han har säkert gått upp mer nu tills på tisdag! Har sen efter det tagit lite kort på rummet som snart kommer upp här på bloggen samt försökt beställa bäddset men hemsidan jag försöker beställa ifrån fungerar inte som den ska för tillfället så får försöka imorgon igen.

Skulle ha sett film igår men klockan blev för mycket eftersom Robin behövde sova tidigt. Förhoppningsvis ser vi på filmen ikväll istället. Kommande veckan är det lite diverse som ska göras, tisdag är det läkarbesök med Melvin samt åka till stan och träffa min mamma, onsdag dietist besök i stan och fredag ska jag till tandläkaren som också är i stan. Däremellan ska vi väl försöka vara hemma o mysa o städa lite.


I byxor jag hade som liten med nallen han fick av sin gammelfaster.


Rummet omöblerat

Här kommer 2 bilder på rummet när det är omöblerat :) Kommer nog upp blder på det möblerade (men ej färdiga) resultatet senare idag då jag ska försöka få till bra bilder.


Melvin myser i sin säng <3

Min lilla sötnos igår!


Bilder från morgonen :)

Bjuder på ett par bilder från imorse på min sötnos :)


Mat med soyagrädde.

Dagen började lite knäpp då jag o Melvin fick åka och lämna Robin i stan vid 4 inatt så han skulle komma iväg till sitt jobb. Sen åkte vi hem o sov till kl 9 då vi var ordentligt utvilade. Sov så himla skönt i den nya sängen o behöver inte alls vara rädd att man ska rulla över Melvin i sömnen de gånger han ligger mellan oss i sängen.

Gick upp och gav honom mat samt åt frukost och myste ett tag framför datorn. Vid lunchtid åkte vi efter matning av Melvin till stan då pappa skulle kolla på diskmaskin och jag skulle köpa lite nya sängkläder. Köpte sängkläder och ljus på Ikea samt några bilder som man kan rama in :) Det tog sin lilla tid att kolla på diskmaskiner och jag trodde verkligen inte att det var sån skillnad mellan de olika.

Väl hemma igen var det bara vila och mata Melvin innan vi började med maten till oss andra, blev fläskfilé special med soyagrädde istället för vispgrädde. Smakade inte som vanligt men var endå gott.

Resten av kvällen har bara försvunnit känns det som, har kollat på diverse på datorn samt myst med gullungen <3


Ny säng :)

Kom hem från Ikea för en stund sen med ny säng :) Blev en Malm hög stomme och tafjord bäddmadrass och sen resårbottnar till det. Ska bli så skönt att få 40cm till att sova på! Just nu håller pappa och Robin på att monterar ihop allt.




Bvc - 10veckor!

Kom nyss hem från bvc, skulle ju väga lillpluttas. Äntligen har min lilla prins börjat gå upp i vikt igen så nu väger han 4410g :) Dessutom mår han så mkt bättre av den nya ersättningen! PRata lite allmänt o ska nog få gå till en dietist som kan ge lite råd vad jag kan äta mjölkfritt så jag kanske kan amma ett tag till varvat med ersättning. Sen på tisdag ska jag få nutramigen utskrivet på recept eftersom det är groteskt dyrt annars (Över 200kr/burk).

Skillnad sedan födsel/förra gången:
Huvudomfång:
+3 cm/ -
Vikt: +1140g / +70g :)
Längd: +5,5cm / -


Jobbigt att bli vägd hela tiden ;)


Sitta

Natten blev inte så jobbig fastän vi skulle mata Melvin 1 gång extra med ersättning, Robin gjorde iordning den och gav honom. Men han fick ju ont i magen av den :/ Sen åt han som vanligt och vi kom upp vid 8 tiden. Sen har vi röjt undan i ett rum o slängt sånt vi inte skulle ha kvar. Därefter tog vi ett par kort på Melvin när han satt lite med hjälp av att vi höll hans händer.

Därefter fixade vi lite småsaker samt att jag ringde bvc sköterskan och pratade med henne om ersättningen, som vi nu har bytt.

Resten av dagen har varit hyfsat lugn och nu ikväll kommer syskonen för grillning.




London dag 3

Här kommer inlägget om vår sista dag i London. Dvs söndagen.

Klev upp i god tid och gick ner till Pret a manger för att äta lite frukost, gott och mättande även denna gång. Sen gick vi tillbaka till hotellet för att packa ihop väskorna och försöka få lite ordning på alla kläder och saker vi handlat. Kollade också igenom rummet för att se att allting vi hade med oss dit kom med hem. Åkte ner till Lobbyn för att checka ut och förvarade sedan väskorna på hotellet för att gå en sväng till Selfridges innan vi skulle åka till köpcentret vid tågstationen. Men tydligen så hade det stått fel öppettider på deras hemsida för när vi kom dit var det nästan 2 timmar tills de skulle öppna.

Gick tillbaka till hotellet och hämtade väskorna för att försöka ta oss till stationen istället. Blev tillfrågade om vi ville ha dit en taxi men sa att vi tar bussen. Sen kom en annan från hotellet och sa att det skulle ta längre tid med bussen idag då en väg var avstängd. Aja tänkte vi, det gör inget för vi har gott om tid så vi ställde oss vid busshållplatsen för att vänta på bussen mot Victoria station. Då bussen kom ville Robin försäkra sig om att bussen skulle gå till stationen så han frågade, då visade det sig att bussen inte alls skulle gå dit idag på grund av den stängda vägen och att vi skulle prata med några värdar från bussbolaget för att få hjälp med att välja rätt buss.

Tog oss efter många om och men till Victoria station (med hjälp av tunnelbanan). Gick runt o kika i ett par butiker innan vi tog oss med Gw-express tillbaka till Gatwick för hemresa. Man kände tydligt att man inte var redo att lämna London egentligen så man längtade tillbaka redan under tågresan. PÅ Gatwick checkade vi in våra väskor direkt och gick sedan till avgångshallen. Det var så smart att man fick ta med barnvagnen hela vägen till flyget där, vilket var jätteskönt. Innan vi gick till gaten passade vi på att shoppa lite till samt mata Melvin.

Flygresan hem gick smidigt och när vi var framme på Arlanda åt vi lite kvällsmat edans vi väntade på pappa som skulle hämta oss. Det var en helt underbar resa och absolut inte sista gången vi åker dit. Dessutom kan jag absolut tänka mig att flyga fler gånger med Melvin. Det som är planerat i resvög justnu är Teneriffa i slutet av januari :)












Jeans

Köpte 2 par jeans till Melvin idag på H&M, 1 par i passande storlek och 1 par i stl 62 så han har att växa i. Han har bara haft 2 par långbyxor att byta med hittills så nu fick han ett par till



Ny ersättning

Nu har vi köpt ny mjölkfri ersättning till Melvin så han ska slippa ha ont i magen, han grimarserade endel när han fick den nu första gången för tydligen ska den inte vara lika god som de vanliga sorterna.


Shoppingen!

Här kommer en bildbomb på Londonshoppingen till mig och Melvin :) Om ni vill veta priset på något så är det bara att fråga!

Till Melvin


Bodys från butiken "mothercare"


Filtar från Primark


Från Primark


3-pack pyjamasar från Primark


Från Mothercare


Från mothercare



Från hamleys

Till mig


1.
Revlon Colorstay foundation 2. Million lashes mascara 3.Benefits - Erase Paste Concealer
4.Maybelline Define a lash mascara 5. Parfym SJP - NYC 6. Lancôme Teint miracle foundation
7. MeMeMe ögonskugga 8. Clinique Pore minimizer instant perfector(primer) 9. Lancôme Effacernes
10.Ecotools foundationborste 11. Lancôme genetique prov 12.Batiste torrschampoo
13&14 Aussie 3 minute miracle- inpackning för torrt/färgat hår 15.MUA trio ögonskugga


Från Primark


Underkläder från Primark


Från Primark


Från Primark


Från Primark


Från Primark


Från Primark


Från Primark


Primark


Från Primark


Primark


Newlook


New look






Från Schuh


Från Debenhams, River Island & Accesorize


Sängprovning

Dagen började lugnt med lite mys i soffan. Åkte iväg till stan efter frukost för att prova ut en ny säng till mig och Robin då vi fortfarande har 120 säng. Ska bli så skönt när vi köper hem den nya som kommer vara 160cm bred istället :)

Åkte till ikea för att prova och hittade en superskön sort där bäddmadrassen är i sån memoryskum så den formar sig efter kroppen :) Till det blir det en Malm hög sängstomme, så sängen kommer upp lite från golvet samt att vi skyddar den nytapetserade väggen från fettfläckar.

Sen fixades lite småsaker innan det var dags att åka hem för bvc besöket. Mer om det finns att läsa i tidigare inlägg. Åt en korv och sen gick jag med Melvin hem till Jeanette och hennes son för lite besök. Var där nån timme och pratade samt fikade :)

Väl hemma igen så fortsatte vi att fixa lite i rummet samt satte ihop ett skrivbord som vi köpte på ikea. Nu börjar det komma in endel i rummet så det är i princip bara sängen samt övriga småsaker som ska in där!

Ikväll har det mest varit matning samt att ta det lugnt. Lillkillen har såklart fått ont i magen nu när han får ersättning som är mjölkbaserad :(

Bvc - 2månader & 1vecka

Dagens bvc-besök gick inge vidare, min lilla pluttis har gått ner 10g! Han måste verkligen upp nu. Sist vi var där (i måndags) hade han inte gått varken upp eller ner. Sen han föddes har han nu gått upp 1070g.

Ska börja mata oftare samt ge ersättning efteråt. Men självklart är ju ersättningen mjölkbaserad så nu har han ondare i sin lilla mage :( Tycker så synd om min lilla sötnos. Ska tillbaka till bvc på fredag morgon för att se om han har gått upp något, men jag måste endå ringa imorgon om ersättningen för att se om det är ok att vi testar en mjölkfri.

Skillnad sedan födsel/förra gången:
Huvudomfång:
+3 cm/ +0,5cm
Vikt: +1070g / -10g
Längd: +5,5cm / +0,8cm

Träffa syster :)

Dagen började lugnt, passade på att fota det som handlades i London och sen blev det mys med Melvin i soffan. Gjorde mig iordning och sen vid lunchtid kom syster med pojkvän hit. Åt lunch och hade det trevligt, fick ett fint set till Melvin också som han kan ha i vinter. Var björnmössa, vantar och tossor.

Sen fikade vi med en jättegod "muffinskaka" som bland annat hade kokos på och vaniljkräm samt jordgubbar i :) De blev kvar ett bra tag som alltid :) Under tiden kom också J med sin son som skulle hämta en Oso nalle som jag köpte åt dem i London. Hennes son blev så glad över den.

Middag blev tacos och efter det har vi mest tagit det lugnt. Pappa har också fixat färdigt rummet som ser super bra ut nu, ska antagligen köpa nya sängen imorgon också :) Så skönt att börja sova i vårt nya rum.

London dag 2

Lördagen var vår andra dag i London, gick upp redan vid 06.30 då Melvin endå var vaken. Gjorde oss klara och gick till "pret a manger" matstället som låg under hotellet för att äta frukost, delade på en ljuvlig sandwich samt åt varsin yoghurt. Perfekt start på dagen!

När vi ätit frukost i lugn och ro gick vi över gatan till Primark för shopping, var där nåra minuter innan de öppnade och det stod redan ett par andra där utanför och väntade. Väl inne var man verkligen i "shoppinghimlen"gick över 2 timmar på nedervåningen, sen skulle man ju gå övervåningen med! Fick med mig 2 stora kassar och en liten därifrån men blev supernöjd. Melvin skötte sig så bra och var jättesnäll i bärselen under hela tiden därinne.

Gick därefter till hotellet för att lämna kassarna och hämta vagnen till Melvin. Sen var det ut på stan igen för en heldag med shopping på oxfordstreet samt en liten sväng på Hamleys leksaker och tillsist Piccadillycircus :) Handlade massor av kläder, smycken och smink samt ett par skor :) Har verkligen hittat mina favorit butiker nu!

Lunch åt vi inne på Selfridge & c/o där vi också passade på att köpa lite Jelly bellys Jellybeans samt supergoda cupcakes från "Lola´s cupcakes"

Väl tillbaks på hotellet var klockan ganska mycket så vi stannade på hotellrummet och tog det lugnt resten av kvällen då man var rätt trött i både fötter och ben efter allt gående.
















Bilder på hotellet :)

Tänkte lägga upp lite bilder på hotellet :)








London dag 1

Tänkte skriva lite om Londonresan, kom hem igår kväll och då orkade jag inte sätta mig och blogga. Börjar med dag 1 dvs i fredags :)

Klev upp vid 4 tiden för att hinna klä på oss och göra oss redo för färd mot arlanda, åkte vid 5 tiden. Väl framme vr det baratill att checka in och sen satte vi oss för att äta lite frukost innan planet skulle gå. Kände mig lite småstressad som jag alltid gör när man ska resa och man inte sitter på planet.

Flygresan till Gatwick gick utmärkt bra och Melvin var så snäll hela tiden, han fick så många blickar på sig vår lilla charmör! När vi skulle gå av var det flera som sa till oss att han var så söt o snäll osv. :)

Väl ute i planet kändes det så konstigt att äntligen vara i England, som vi hade längtat. Gick för att hämta ut vårat bagage och vagnen och det var verkligen mer säkerhetskontroll än vi har i Sverige. När vi hämtat bagage och vagn passade jag på att gå på toa innan vi skulle ta oss in till London. Toaletten var superfräsch och jag blev så förvånad då man är van att offentliga toaletter är äckliga.

Köpte sen tågbiljetter och åkte med Gatwick-express tåget in till London, var riktigt smidigt och det tog bara 30 min! Väl framme var det bara att försöka leta sig till hotellet, var inte så svårt däremot var det endel trappor här och var så vi fick hjälpas åt ner med vagn o väskor sen var det många som ville hjälpa oss med :-)

Åkte sen med tunnelbanan till Westfields köpcenter som var enormt. Har för mig att det finns över 250 butiker där, var superfräscht. Orkade inte gå igenom hela köpcentret eftersom vi hade packningen med oss. Gjorde en egen mjukisapa till Melvin på build-a-bear shop samt åt god "frozen yoghurt" på Snog "cafeet". Skulle köpa en ny foundation till mig inne på Boots affären, visste inte vilken färg som passade mig så fick hjälp av en trevlig tjej. Slutade med att hon hade gett mig en hel sminkning :)

Gick och köpte lite dricka innan vi åkte tunnelbanan tillbaka till hotellet igen :) Checkade in och tog det lugnt en stund innan vi gick och kikade lite på Oxfordstreet och åt middag på Pizza Hut, så gott med lite varm mat efter en lång dag!

Måste på hotellrummet resten av kvällen samt gick och la oss tidigt eftersom vi ville utnyttja lördagen till fullo!


Bilder från dagen:
















På väg till London!

Nu är vi påväg till London, blir ingen uppdatering förrän tidigast söndag kväll. Önskar alla en bra helg hemma i Sverige!


Packande..

Dagen har mestadels bestått av packande o småfixande inför morgondagens Londonresa :) Fast förmiddagen spenderades med i soffan med ledsen Melvin i famnen som hade ont i sin lilla mage :(

Börjar äntligen bli klara med packning, tar sin lilla tid även om man inte ska ha med så mycket. Är dessutom inte det roligaste att göra så det kommer kännas skönt när vi är helt klara.

Dagen har varit så varm, jobbigt att man inte hade tid att bada idag för det hade varit så skönt att få svalka av sig lite!

Nu ska jag återgå till packning sen blir det nog lugnt resten av kvällen o så en tidig uppstigning för att åka till Arlanda!

Bilder från badet :)


Mer ont..

Fick en toppen natt inatt med :) Melvin åt vid 22 sen sov han till 05.30! Vaknade vid 4 själv o trodde han skulle vilja ha mat, när han inte gnällde utan låg o sov så fint trodde jag nästan han hade dött!

Sen efter matningen låg vi o myste isängen ett par timmar. Gick upp o myste lite mer i soffan. Sen var det frukostdags, provade äta vanligt bröd med smör idag. Tyvärr så fick Melvin ont i magen igen sen :/ Verkar nog vara mjölkens fel.. Får väl se efter helgen hos bvc.

Hade det lugnt under dagen, passade på att fota Melvin som jag alltid kommer göra på hans månadsdag :) Så kul o få lite fina bilder!

När Robin kom hem på eftermiddagen kollade vi upp lite småsaker inför resan innan vi åkte och badade i en sjö här i närheten :) Första ute badet för mig i år, underbart i denna värme! Ville näsan inte kliva ur vattnet men vågade inte vara i för länge med tanke på risken för mjölkstockning.

Åkte hem sen och åt lite lätt mat, därefter har det bara vart lugnt igen :)


Nya resväskor

Köpte ju nya resväskor igår, en rosa till mig och en svart till Robin :) Perfekt med rosa väska, lätt att hitta på bagage bandet bland alla svarta ;)


2 månader

Min lilla sötnos är redan 2 månader!! Var tog tiden vägen? Han utvecklas så mycket varje dag och är allt nöjdare nu när jag provade att utesluta mjölkprodukter. Gillar att ligga på mage i famnen och pratar ofta med oss. Tänk att det "bara" har gått 2 månader sen du kom till oss och endå så är du så älskad och självklar i våra liv! Finns ingen person som betyder mer i mitt liv <3<3


Bvc - 8,5 veckor

Var till Bvc idag för ytterligare vägning, känns nästan som man bor där när man är där så jäkla ofta. Nu har han gått upp 105g till o väger 4350g, så han har gått upp 1070g sen han föddes. Som vanligt är de ju aldrig nöjda med hans vikt o nu vill hon att jag ska försöka tvinga i han mer mat..

Hans mage har iaf blivit bättre nu när jag inte har ätit mjölk så han kanske är allergisk då.

Ser jag så ung ut?

Igår när vi var på stan och var inne på Lindex så köpte jag ju en body till Melvin. När jag stod i kassan och skulle betala så hade jag inte Melvin brevid utan han va lite längre bort tillsammans med Robin.

Då fråga kassörskan om jag ville ha en kartong till bodyn, o jag blev så förvånad men antagligen trodde hon inte att jag var mamma.. Tyckte det var lite kul för antar att hon tyckte jag såg ung ut.

Ny body :)

Köpte en ny body åt Melvin igår från Lindex, hade spanat in den ett tag på deras shoponline o blev bara tvungen att köpa den :) Köpte den dock i storlek 68 så han kan ha den om nåra månader.


Gårdagen på stan :)

Hade en lugn morgon hemma, sen åkte vi med bussen till stan vi 11 tiden. Köpte lite tillbehör till dopkorten och sen träffade vi Emma och hennes kille :) Kollade på kläder åt honom o så köpte jag en body till Melvin. Växlade lite mer pund också. Sen kollade vi lite mer innan vi åt sallad till lunch. Gott och mättande!

Sen åkte vi hemåt igen, matade lillprinsen o så mys under eftermiddagen och kvällen.


Skönt att ligga på mage i pappas knä ;)


RSS 2.0