Mysfredag :)

Blev en riktig mysdag, först lugn o skön morgon med sötnosen. Sen när han sov efter endel gnäll så städade jag lite här hemma. Sen var det mer mys innan Robin kom hem från jobbet.

Bestämde att vi skulle äta ute istället för att laga mat så vi åkte till stan, lämnade ett par stövlar jag inte vill ha kvar till min syster och sen vidare till babyproffsen för att kika på gåstolar. Eftersom att Melvin älskade den han fick provsitta så köpte vi ju den. Efter det så åkte vi in till city för att äta mat, blev kinabuffé på Dragon Palace :) Så gott!!

Åkte hemåt och så åkte vi till affären för att köpa lite gott. Resten av kvällen hade vi det bara mysigt och lugnt.


Gåstol

Köpte en sån här till Melvi idag då han älskade den i butiken när han fick provsitta :) Chicco DJ Walker heter den


Ljusinspiration


 Ljus och ljuslyktor från Jotex, Ikea och Rusta


Promenad och träff i stan :)

Började dagen i lugn o ro som vanligt :) Sen blev det promenad runt samhället och provgungning för Melvin :) Passade på att gå förbi hemma hos min farmor och farfar för jag tänkte lämna tyget till dopklänningen men de va inte hemma. När jag kommit hem igen fick jag sms av en kompis som har tvillingar som undrade om jag ville ses i stan.

Bestämde mig för att komma och träffa henne i stan, kikade runt på diverse ställen och åkte till Barnenshus också. Köpte dock inte så mkt, ett par ansiktsmasker bara :) Innan vi åkte hem blev det varsin hamburgare.

Väl hemma blev det att plocka undan lite samt duscha och bara mysa. Ska fortsätta kvällsmyset nu.


Första gången i gunga :)

Provade gunga Melvin lite idag på vår promenad, han gillade det :) Dock så ska jag vänta ett tag till nästa gång då han inte satt så jättebra än.


Mixdag (en bra sådan)

Idag har det verkligen varit en "mixdag" har pysslat med diverse olika saker helt enkelt.. Åkte in på morgonen för att träffa syster, sen gick vi till tatueringsstudion där jag blev tatuerad. Efter det så gick vi till Gränby C och kikade, köpte inget denna dag.

Åt lite korv med bröd och sen hemåt igen. Mys med Melvin o lugnt ett tag, när pappa kom hem så böev det en tur med motorcykeln.

IKväll har jag bara tagit det lugnt, smörjt tatueringen och nu ska jag smörja igen o så borsta tänderna för att kunna gå o lägga mig.


Just got a tattoo :)

Blev en tatuering idag, tanken var att jag skulle kolla upp pris samt boka tid för tatueringen men han hade tid på en gång så jag passade på :) Simpel men snygg, betyder sjukt mkt eftersom det står Melvin o han kommer ju alltid vara min son så nu har jag honom alltid med mig <3 Folk säger att det ska göra så sjukt ont på foten men jag tycker inte att det var så himla farligt :)


Body och skor :)

Blev ett par finskor till Melvin idag på stan, han ska få ha de efter dopceremonin hade jag tänkt :) Sen bodyn köpte jag eftersom jag hade rabattkupong :)


Måndag igen då..

Så var det ny vecka igen då, om precis 1 vecka så fyller min lilla älskling 4 månader! Idag åkte vi in till stan för att fixa lite ärenden, köpte tyg+band till dopklänningen, slips som Robin ska ha på dopet, samt klänning till mig.

Sen fika och så hemåt igen, skönt att få det fixat även om det är massor kvar att fixa till dopet. När vi kommit hem så myste vi och Melvin lekte i babygymmet. Passade på att kika på lite foton i datorn också. Åkte och storhandlade och sen var det middagsdags, blev en sån fryst paj för min del, smidigt och helt ok gott.

Ikväll har jag sett fångarna på fortet på datorn och myst med Melvin, just nu har Robin honom och han ska förhoppningsvis somna snart.

Ett litet höstlöv..

Här är två bilder som jag fotade på ett fint höstlöv igår :)



Söndagen :)

Blev en lugndag här hemma, Robin jobbade hela dagen så vi var själva förutom min pappa med särbo som också var här. Tog en promenad mitt på dagen när Melvin skulle sova, var underbart väder och så skönt att få lite frisk luft!

Väl hemma fixade jag lite småsaker och sen åkte pappa med särbo till stan, de tog med Melvin eftersom att jag skulle dammsuga här hemma o de skulle bara vara borta en liten stund. De var borta längre än det var tänkt så jag hann klart med cupcakesen som jag bakade också, blev med vanilj/kokossmak.

När de kom hem berättade de att folk trodde att Melvin var deras son, haha tyckte de va lite roligt. Var tom folk som vet vem pappa är som hade frågat.

Åt middag i lugn och ro lagom till Robin kom hem, korv i ugn var det som serverades. Riktigt gott! Sen cupcake till efterrätt förstås! Melvin somnade lite tidigare än vanligt så fick en lugn kväll :)


Sötnosen med sin morfar idag :)


Hundtävling och myslördag :)

Lugn förmiddag, bara hemma och mysa med gullungen samt Robin innan han skulle iväg till jobbet. Åkte strax efter lunch till hundtävlingen för att titta. Zorro var så duktig :) Träffade en valp av samma ras som Zorro är också, så söt!!

Dessvärre kom Zorro näst sist i placering men han var endå duktig, var bara hans andra tävling!

Fikade lite och efter resultatuppläsningen så åkte vi hemåt. Melvin var supernöjd i vagnen när han fick halvsitta lite, hans såg sig omkring endel o sen straxföre hemresan somnade han.

Väl hemma blev det matlagning o så middag, mys framför tv-program me gottis o nu matar jag Melvin för sista gången ikväll. När matningen är klar ska vi sova.


Nya ljus + ljuslykta :)

Var ju på ljusparty för ett par veckor sedan och detta är vad jag beställde, och fick hem idag :) Älskar pingvin ljuslyktan, är glitter på bottenplattan med som inte syns.

 
Bild från google


Lugn fredag :)

Dagen har som rubriken antyder varit riktigt lugn, skönt att slippa stressa med. Började med sovmorgon och klev inte upp förrän 09.30. Sen var det lite lätt städning, dammsög samt dammtorkade lite. Därefter lite mys innan min mamma kom och hälsade på oss :) Kul att se Melvin med henne, märks att han har träffat henne mycket så han känner igen henne.

Åt lite sallad till lunch och sen åkte hon hemåt igen, Melvin och jag passade på att ha en mysig lugn eftermiddag då. När Robin kommit hem så passade jag på att baka lite cupcakes. Har också hunnit med en kort promenad runt kvarteret, ville prova vad Melvin tyckte om att få sitta lite i vagnen då han inte gillar att ligga ner när han är vaken. Det var en riktig hit så nu har jag bytt på vår vanliga vagn med :)

Blev sen middag, tacos o så mys med cupcakes efteråt. Imorgon ska jag och Melvin antagligen följa med och kolla när pappas särbo med hund ska vara med i en tävling, har ju aldrig varit på hundtävling förut.


Min lilla älskling provar sitta i den gamla vagnen (den vi hade med till London)


Ny min :)

Melvin har börjat göra en ny min, han drar in underläppen ^^ Min lilla sötnos!




Gränby C med syster :)

Dagen har bestått av fönstershopping på Gränby C, hittade inget särskilt men hade inte tänkt det heller :) Åt lunch där, åt barnpizza Vesuvio som var alldelles lagom. På eftermiddagen åkte vi hemåt igen. Lugn eftermiddag hemma och mys med min prins! Dock hade han lite luft i magen nu ikväll så han skrek o skrek i nästan en timme oavsett vad vi gjorde men tillslut kom luften ut och han blev lugn!

Nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen, imorgon blir det städning och så kommer min mamma hit på lunch :) 

Efterkontroll och shoppingtur!

Åkte till stan på morgonen för att gå på efterkontroll hos barnmorskan på MVC, det gick bra iaf och allt såg fint ut :) Sen åkte vi till Gränby C där jag köpte en ny vinterjacka, behövde en ny men hade tänkt vänta med att köpa men nu var den nedsatt med 500kr så då slog jag till. Ska dock prova dn med tjocka tröjor o så här hemma innan jag bestämmer mig för att behålla eller lämna tillbaka.

Köpte ersättning till Melvin med, dock hade de inte så många burkar så får komma tillbaka o hämta ut resterande en annan dag. Sen åkte vi vidare till Ikea där vi kikade runt, alltid lika kul o dessutom bra sätt att få lite idéer tills man får tag i lägenhet o kan flytta. Åt sen lunch och fikade i restaurangen där, kycklingfilé med pommes och beasås samt Äppelkaka. Melvin fick också lite mat för han blev hungrig så det var perfekt timing!

Därefter kte vi hemåt igen, har tagit det lugnt under eftermiddagen och kvällen :) Imorgon ska jag träffa syster och kanske Jennie med dotter på Gränby C.


Vill ha från Ikea :)

Hittade endel (massor) som jag ville ha idag på Ikea, dock kan man ju såklart inte köpa allt. Tänkte visa lite av sakerna jag vill ha därifrån iaf :)


Bvc-besök - 3mån 2veckor & 1dag

Var till BVC idag på förmiddagen för vägning och mätning. Gick toppen bra och sen förra veckan hade han ökat hutlösa 530g!! Nu väger han iaf 5970g och är 63,5cm lång. Huvudomfånget är 40,8cm. Han är tillbaka på sin första kruva när det gäller vikten nu iaf, så det känns bra, ska tillbaka om 2 v och kolla hur mkt han gått upp då..


Måndag igen!

Så var det Måndag och ny vecka igen. Idag har vi varit på gravid/mammaträff på stan :) Alltid lika trevlig och skönt att få komma ut lite :)

Melvin skötte sig bra som vanligt dock så spydde han ett öpar ggr så han kunde inte få bytt till rena kläder då jag inte hade några fler med mig :/ Tur att han inte verkade bry sig om det iallafall. När pappa slutade jobbade hömtade han upp oss för handling av mat på Maxi. Väl hemma var det middag och sen bada nerspydda Melvin så han blev ren igen.

Kvällen har annars flutit på som vanligt, Melvin får sista målet mat för kvällen  nu och sen är det sängen som gäller för honom.

Imorgon så kommer de och river upp golvet i köket här hemma så jag antar att det kommer vara endel stök och bök, tur att vi ska iväg en sväng till bvc vid 11.30 så man kommer ifrån det en liten stund iallafall, kanske passar på att gå förbi min farmor och farfar då om det är fint väder ute.



Lazy Sunday

Dagen har varit superlugn här hemma, bara myst och tagit det lugnt. Började dagen med en sovmorgon som var välbehövlig medans Robin hade Melvin en stund. Sen var det lugn förmiddag o så gick vi till affären för att handla till middagen.

Väl tillbaka från affären badade jag och Melvin tillsammans, han tycker de e så mysigt och blir jättelugn av det. Sen hade klockan dragit iväg ordentligt så då hjälptes vi åt med middagen eftersom Robin skulle iväg och jobba kväll. Sen har bara jag och Melvin myst tillsammans, alltid lika tråkigt när Robin jobbar kväll men så är det ibland får trösta oss med att han iallafall har ett jobb och får in lite extra pengar på de här passen.

Nu ligger lillprinsen o sover så sött i sin säng och jag tänkte kolla runt lite mer innan jag också ska sova.


Dagens middag - Bacon och Ädelostpaj!

Ikväll blev det bacon och ädelostpaj till middag, supersmarrigt! Tänkte bjuda på receptet och en bild här :)


Stå med stöd :)

Skrev ju i inlägget om Melvins utveckling att jag skulle försöka ta en bild när han står med stöd så nu gjorde jag det för en stund sedan :) Min duktiga prins, är så stolt över honom <3<3<3


Playtime!

Har inte kommit på så många roliga lekar till Melvin än, men nu har jag iallafall hittat en > hemsida < med massor av lekar för bebisar i alla åldrar :) Nu kommer jag och Melvin defintivt hitta på massor med skoj!


Nature in the Autumn

Här är ett par bilder från dagens promenad :)


Vill köpa till Melvin <3

Har hittat lite(eller ja massor) som jag vill köpa till min gullunge, bland annat dessa två:


Gung/Rullkanin från Teddykompaniet :)
(Finns i flera varianter bland annat med ko och mus)


Gåstol med musik/ljud - Chicco DJ Walker
(Kanske inte exakt denna färgen dock)


Solig höstdag :)

Idag har det varit en riktigt fin höstdag :) Blev en promenad på 1 timme ungefär mitt på dagen, skönt att komma ut lite och så passade jag på att gå förbi farmor och farfar för att lämna dopinbjudan. Passade på att fota lite också när jag endå var ute. Väl hemma blev det att mysa med min lilla gosiga prins <3 Så underbart att ha honom nära!

Sen har vi mest tagit det lugnt och Melvin har lekt under babygymmet igen, Robin jobbade hela dagen så jag och sötisen var ensamma. Har kört en maskin tvätt också, trodde faktiskt att dagen skulle gå segare än den gjorde med tanke på att jag och Melvin var ensamma.

Om en stund kommer Robin från jobbet och då ska vi äta middag och mysa framför Tv/film är det tänkt.


Sötisen idag på promenaden!


Scrapbook :)

Idag/kväll har jag pysslat med scrapbooken som jag gör till Melvin :) Så kul att få utlopp för sin kreativitet ibland och det kommer vara kul att gå tillbaka och titta sen när han är äldre också :) Köpte endel scrapbooksaker och tillbehör på Ullared så då blev det ännu roligare!


Sleepyhead ^^

Melvin har mer och mer börjat sova på mage under dagarna då han sover mycket bättre så, har varit ett tag nu som han bara sovit korta stunder hela tiden och så har han blivit övertrött nästan hela tiden men när han får sova på mage dagtid så sover han längre pass istället :) Dock sover han bra på rygg nattetid.


Melvins utveckling :)

De senaste veckorna har Melvin utvecklats galet mycket, min lilla plutt! Så kul att se alla framsteg, tänkte lista här vad han har lärt sig/utvecklats med de senaste veckorna, kul o gå tillbaka och läsa när han blir äldre.

  • Stå själv genom att hålla i sig ett par sekunder både igår och idag :)
  • Stå och hålla i sig i mamma o pappas händer.
  • Pratar mer och mer och med flera olika nyaser (både med sig själv och andra)
  • Slå till leksakerna som hänger på babygymmet/i barnvagnen.
  • "Pratar" tillbaka när man pratar med honom
  • Blivit ännu stadigare i nacken
  • Inte alls lika mycket för att suga på napp längre.
  • Skrattar mer och mer med ljud
  • Tycker det är spännande och kul att se sig själv i spegeln


Bilder från gårdagen :)


Fredagen - Shopping på Gekås(Ullared)

Fredagen blev det tidigt uppstigning, gjorde mig klar och matade Melvin samt gjorde lite frukost att ta med och äta i bilen :) Sen kom syster med pojkvän och så började den 3timmar långa resan mot Gekås Ullared. Det var rätt segt i början men sen kändes det som att det gick ganska fort en bit igen. När vi var på en av de mindre vägarna så säger min syster att det luktar bajs om Melvin så det var bara att stanna på första bästa parkeringsficka för blöjbyte..

Dock var det inte nådigt med bajs i den blöjan, han hade bajsat såpass att det hade läckt ner för benen och enda ner till foten!! Han hade sin stjärnoverall på sig som var full i bajs så det var bara att ta av honom alla kläder o så fick både jag, syrran och hennes pojkvän hjälpas åt att byta så att det inte skulle komma bajs på bilklädseln. Lyckades tillslut efter att ha använt typ ett halvt paket våtservetter få honom ren, men då hade jag självklart glömt nya kläder i skötväskan så han fick vara inlindad i en filt.

Efter blöjbytet åkte vi vidare och tillslut var vi iallafall framme i Ullared. Då började shoppingen som faktist gick hyfsat fort. Handlade hur mkt som helst, kändes som man bara gick och plockade i saker. Melvin var jättesnäll undetiden vi var där. Handlade för nästan 5000kr men då var det mesta till Melvin och så var det lite julklappar till honom med, de hade en heldel Fisher Price till superpriser så nu vet jag vad han ska få av min syster med pojkvän också ;)

Efter shoppingen så åt vi varsin kycklingburgare på Burger King och sen åkte vi tillbaka mot Vadstena igen, dock körde jag bara en bit då jag hade fått såpass ont i ryggen att jag inte kunde koncentrera mig på körningen.

Väl i Vadstena tog vi det lugnt ett tag innan vi hade kräftskiva :) Var jättemysigt och trevligt det med!



Torsdagen - Marknad

Tänkte skriva lite om förra torsdagen då vi var på Marknad i Ulrika :) Gick upp i hyfsad tid och åt frukost, sen åkte vi mot marknaden. Var framme strax före 11 och sen var det en massa knatande hela dagen. Åt Langos till lunch också :) Till Melvin köpte jag en söt "Övningsgår" t-shirt som han kan ha nästa sommar samt ett par byxor då han kissade ner de han hade på sig.

Hade en riktigt mysig dag, sen åkte vi tillbaka hem till pappas morbror med fru i Vadstena för att äta middag och ha en trevlig kväll! Dock blev det rätt tidig sänggång eftersom vi skulle upp tidigt för att åka mot Ullared dagen efter.




Onsdagen - Resan till Vadstena

Börjar med att skriva om onsdagen, dagen då vi åkte till Vadstena. Dagen började lugnt som vanligt, sen satte jag igång att packa ihop allt som skulle med dit och försökte se till att inget blev glömt. Dock glömde jag mitt schampoo och balsam endå men Melvins saker var med iaf :)

Åt lite lunch och myste/lekte med Melvin ett tag. Sen kom pappa och då gjorde jag mig klar innan vi åkte mot stan för att hämta Anki och möta upp syster med pojkvän. Sen bar det av ner mnot Vadstena, stannade till i Örebro för att äta lite kvällsmat på Max innan vi åkte vidare. Där fick Melvin prova sitta i bollhavet, han blev alldelles till sig av alla färger! Melvin var supersnäll i bilen och sov en stor del av resan, dock blev han lite ledsen i slutet då han vaknade och det var mörkt men när jag tände lampa och lekte lite med honom så blev han lugn igen :)

Kom fram vid 21.30 tiden till Vadstena och då blev det att sitta och prata en stund innan vi bäddade och la oss för att sova.


I'm back!

Så är man då tillbaka hemma igen efter en trevlig resa, tänkte skriva mer om den imorgon. Ska snart sova, är helt slut har inte sovit så mycket senaste nätterna!


Sitter i bilen mot Vadstena nu åkte från Ö...

Sitter i bilen mot Vadstena nu åkte från Örebro för en liten stund sen där vi stannade och åt på max. Melvin har skött sig utmärkt hela resan, det märks att han är sig själv igen till skillnad från igår.


Hårfärgning

Dagen har bestått av packning och lite bakning hittills, har bakat kanel&banan cupcakes att ta med på resan. Nu sitter jag med årfärg i och ansiktsmask på :) Så skönt att fräscha upp sig lite! Åker neråt till Vadstena nu i eftermiddag och sen imorgon är det då marknad som gäller :)

På fredag ska vi åka till Ullared, eller ja som det ser ut nu blir det jag, Melvin och Emma med pojkvän. Ska skriva iordning listan som jhag ska ha med dit nu också. 

Får se om det kanske dyker upp nån uppdatering här under tiden vi är där nere, men troligtvis inte. Ni får ha det så bra nu i slutet av veckan och jag hoppas ni kommer ha det lika trevligt som jag ska ha. 

Bvc - 3månader och 3dagar

Idag var det då dags för BVC besök igen, opratade lite om smakportioner som man kan börja med om ungefär en månad samt om Melvins nattningsrutiner. Fick med oss broschyrer om det hem också som jag tänkte kika igenom framöver. Sen var det längd, vikt och huvudomfång. Nu väger han 5225g och är 62,5cm lång (Stora killen!!), huvudomfånget är nu 39,8cm. Därefter var det sprutdags och vår sköterska hämtade en till så att de kunde sticka honom samtidigt i varsitt lår. Melvin skrek till och blev lite ledsen när de stack men det gick fort över, dock kom ett par tårar för mig med eftersom jag såg att det gjorde ont på honom.. Men nu är det avklarat iallafall!

Skillnad sedan födsel/förra gången:
Huvudomfång:
+4,8 cm/ +0,3cm
Vikt: +1955g / +235g
Längd: +9,5cm / +1,5cm


Vaccination och mammaträff :)

Idag var det då dags för Melvins första vaccination, min lilla plutt <3 Han var så duktig och skrek nästan inget när han fick sprutorna, när det var färdigt lugnade han ner sig snabbt. Åkte efter besöket på Bvc in till stan för att träffa ett par tjejer med bebisar för gravid/mammaträff :) Alltid lika trevligt! Köpte en body samt en bok där man fyller i information till Melvin.

Dock var Melvin gnällgare än vanligt, märks att han blev påverkad av vaccinet. När vi kom hem så fick han lite alvedon och sen har han varit i Robins famn mest hela kvällen!

Jag lagade till en köttgryta med ris till middag som blev stark men god :) Kul att laga nått som vi sällan brukar äta.

Nu ikväll har jag pysslat med dopinbjudningarna och är äntligen klar med alla så jag kan posta de som jag nu gjort iordning :) Skönt att få det gjort, känns mycket bättre att skicka dem i god tid så de bjudna har långtid på sig att avgöra om de vill/kan komma.

Imorgon är tanken att vi ska gå och posta inbjudningarna samt packa ihop det som ska med på minisemestern. Tar väl halvadagane som vanligt och sen åker vi på eftermiddagen. Kanske hinner med en liten uppdatering här innan vi åker.



Melvin och söta Amy idag :)


Städa

Det är så tråkigt att städa, men måste göras iaf. Har gjort det nån timme nu, ska föröska bli klar så man bara kan njuta av ett städat hus :) Så mycket skönare att slappna av när man vet att det inte ligger massa skit överallt! Tur att lillpluttas är så snäll så det går bra att städa fastän han är vaken!

För nån timme sen kom pappa hem med nya diskmaskinen så äntligen slipper vi handdiska allt:) Lite senare ska vi åka till stan och handla hem lite mat för veckan. Blir iofs bara idag och imorgon för mig, pappa och Melvin men Robin ska ju vara hemma och jobba så han behöver också lite mat i magen.

Nej, nu ska jag gå och hänga upp tvätten och fortsätta städa, önskar alla en fortsatt fin höstdag!


Bild från google (Var annars? ;))


Söndagseftermiddag på Gränbycentrum :)

Dagen började riktigt lugnt här, bara mysmorgon jag och Melvin medans Robin var på jobbet. Sen efter lunch åkte vi till Gränby Centrum för att träffa två andra mammor med deras små :) Fick hålla jättesöta tvillingar som bara vägde runt 2,5kg! Dessutom så fick Melvin tåflörta lite med en tjejbebis :)

Gick runt där ett par timmar, dock köpte jag bara flytande Alvedon till Melvin. Ska ju endå shoppa massor kommande vecka. Som vanligt skötte sig Melvin exemplariskt och var jättesnäll!

När vi kom hem igen var det högtid att äta middag, så först fick Melvin mat och sen slängde jag ihop pastasås till mig och Robin. Resten av kvällen har varit lugn, imorgon är det ännu en ny vecka med lite blandade planer men större delen av veckan kommer spenderas borta.


Nybadad "pratkvarn"

Här kommer en lite videosnutt som jag filmade för ett par dagar sen när Melvin precis hade badat :)

 


Bilder från 3-månadersdagen

Här kommer lite bilder jag tog på lilla älsklingen igår :)









Småshopping och ännu en provkörning :)

Dagen började riktigt lugnt, klev inte ur sängen förrän vid 9 tiden. Sen var det en lugn förmiddag hemma innan vi åkte till Gränby C där Robin köpte nya skor och jag ett linne. Träffade också på syster där så blev en liten pratstund.

Efter shoppingen åkte vi till en annan bilfirma för att provköra bil, denna gången provkörde vi en Kia Cee´d SW. Den var också skön att åka i så det blir väldigt svårt att välja känns det som, står mellan den och Renault Megane som vi provkörde tidigare i veckan.

Åkte vidare till mamma sen för att hälsa på och äta lite middag, kom hem därifrån nyligen och vi hade det trevligt. Maten var god och fikat hade vi också gjort med cupcakesen som jag hade bakat igår :)


Melvin 3 månader <3

Idag blir min lilla älskling hela 3 månader, vart tog tiden vägen? Han har utvecklats så himla mycket sen han föddes så jag tänkte skriva lite om hur han är nu :)

Han älskar verkligen att få stå upp i någons knä eller i sängen osv, och han trycker ifrån väldigt mycket själv så han kan stå hela själv ca 2-3sek, annars står han jättebra med lite lite stöd :) Så gulligt att se honom när han står.  Han älskar också att se sig omkring och han rör huvudet nästan hela tiden för att titta på saker.

Han sover bra på nätterna och ersättningen äter han utan problem, även den nya vi har bytt till nu. Dessutom är hans mage superbra och han slipper ha ont!

Han pratar nästan hela tiden med oss på sitt eget lilla språk och lyser upp som en sol när man ler mot honom. Förutom att prata med oss så pratar han också med figurerna i babygymmen.

Musik är något han fortfarande gillar väldigt mycket och det hjälper oftast att lugna honom om han är ledsen. Åka bil är något som oftast går bra, antingen brukar han se sig om eller så brukar han sova. Ibland blir han arg över att han sitter fast men han brukar oftast lugna sig.

Storlek på kläder: 56


Övertrött pojke

Dagen har varit bra även om det blivit lite spyor nu och då från Melvin, han spydde bland annat ner sin säng tidigt imorse så Robin fick lägga en handduk så han kunde få sova vidare o så fick jag byta sängkläder och tvätta när vi hade gått upp för dagen istället. Blev även bad för Melvin som hade intorkad spya i håret stackarn.

Melvin blev övertrött 2 gånger idag, en gång på förmiddagen då vi var hemma så jag fick gå runt o vagga tills han lugnade ner sig och somnade sen var vi på Gränby C o då fick jag bära igen, tillslut somnade han iaf. Tycker så synd om honom när han är så trött men endå inte kan sova.

Träffade på min faster och ena kusin där också, så blev en liten pratstund. Köpte sockerpasta på Panduro också tänkte prova på cupcakes som jag bakade när jag kom hem.

Ska snart dekorera ett par av cupcakesen tänkte jag, resten ska med till min mamma imorgon :)


Stjärnoverall till min lilla stjärna!

Köpte denna söta overall idag på Kappahl, hade 25% rabatt så det var ju perfekt!


Fötter!

Lilla älsklingen har hittat sina fötter för ett par dagar sen, sötnosen! Han brukar ligga o stirra på dem mest hela tiden nu, så söt!


Bvc 12v & 6dagar

Var på bvc idag och det gick toppen bra! Nu är han snart uppe i 5kg! 4990g nu och imåmdags var han 61cm och 39,5 i huvudomfång

Skillnad sedan födsel/förra gången:
Huvudomfång:
+4,5 cm/ +1cm
Vikt: +1720g / --
Längd: +8cm / +0,5cm


Fika på stan :)

Blev lite sovmorgon imorse, låg och myste med Melvin i sängen innan vi klev upp. Han är alltid på så bra humör på morgonen :)

Gjorde mig klar och sen gick vi till Bvc för vägning av lillskruttis :) Där gick det bra så efteråt åkte vi vidare mot stan för att möta mamma som ville ha hjälp med ett ärende på banken. Sen kikade jag opå diverse kläder innan det var mammaträff på ett fik, alltid lika kul o träffa lite folk. Efteråt gick jag till H&M och köpte lite sminktillbehör, hade ju presentkort där och det behövs alltid sånt.

Tog bussen hem och vilade ett tag. Har suttit och kollat på skilda världar samt myst och busat lite med gullungen. Gjorde middag sen, kycklinggryta med ris :) Blev riktigt gott!

Nu har Melvin börjat "prata" ännu mer med oss, och han "säger" mer nu inte bara samma hela tiden!


RSS 2.0