Trots

Fy sjutton för trots säger jag bara, som nu ikväll fick Melvin ett riktigt utrbrott det tog 45 min innan han lugnade sig han är så otroligt envis och jag är ännu mera envis.

Men sen är det mycket endå på em. allt ska bråkas och skrikas om o allt är fel fast man gör som han vill ibland så duger det inte... Längtar tills det lugnar sig lite i alla fall, inte lätt när även Alicia blir ledsen och orolig på grund av storebror..

Förskoledags igen!

Så var det tillbaka till vardagen igen efter att ha varit tillsammans hela familjen 1 månad. Tiden går fort när man har roligt, inte alls lika kul att inte vara samlade hela tiden men men så är det vardagen måste ju börja någon gång. Dock är det bara liter mer än 1 månad innan vi har semester igen så vi ska nog hålla ut :)
 
Dags att börja förskolan igen för Melvin också, första dagen idag. Utan blöja, min duktiga kille! Klarade dagen bra med endast en liten olycka, tycker det är duktig med tanke på hur mycket som händer på förskolan jämfört med hemma.
 
 
 

Syskonkärlek

Sötnosarna gungade tillsammans för några dagar sedan, båda var så glada och Alicia satt och skrattade ♥ Melvin skulle självklart krama om sin lillasyster och ge henne pussar!Potträningen

Har under sommaren fortsatt med potträning för Melvin, har gått framåt och framåt och nu fixar han att sitta på toalettsits också. Även att vara ute en stund med kalsonger fungerar kanon och här hemma händer det i princip inga olyckor :) Är så stolt över min fina kille!

Äntligen ny design

Äntligen har jag tagit med ork att fixa till designen så jag slipper ha vintertemat och dessutom har fått med båda barnen i headern :)

Borås djurpark

En av dagarna spenderade vi på Borås djurpark, mycket uppskattat av barnen (särskilt Melvin) och även kul för oss vuxna :) De djuren som Melvin tyckte var roligast var elefanter, apor och björnarna
 
 

Gosbarn <3

 

Alingsås

Blev en vecka i Alingsås nu under semestern hos mannens familj. Hann med både ett antal bad, Ullaredsshopping, träffa lite av hans släkt och ta det lugnt. Även en trip till borås djurpark men det skriver jag om i ett eget inlägg. Kom hem i måndags lagom till att halva semestern hade gått. 
Alicia 7 månader <3

 
Alicia gillar: Gosa, stå i knäet på någon, sitta i gåstolen, titta på när storebror busar samt att få pussar av honom, rulla på golvet, ligga på mage, sitta med leksaker, äta smörgåsrån, vara med
Gillar inte: Om badvattnet är för kallt
Äter: Bröstmjölk, gröt på morgonen och välling på kvällen
Sover: Ca 2 gånger på dagen och sen hela natten, somnar bra på kvällen i sin säng efter matningen :)
Kan: Ge svarsleenden, hålla upp huvudet stadigt, trycka ifrån sig med benen, gunga sig själv i babysittern, jollra/prata, skratta, slå/sparka mot saker hon vill nå, ta tag i saker, äta på diverse saker, ta tag i fötterna, babbla väldigt nyanserat, dra sig upp stadigt på mage, sitta utan stöd lite längre, äta välling/gröt, ta sig framåt i gåstolen, rulla på golvet, dra sig bakåt och framåt på golvet
Säger: Jollrar ofta och mycket :), försöker få fram andra ord ibland
Är: Gosig, glad och väldigt "lättsam" bebis
Favoritsaker: Alla leksaker som går att äta på (speciellt en grön bitring/skallra och en vrid&bitleksak) babygymmet, gåstolen
Tänder: 2 som kommit fram lite lite i nederkäken
Första gången denna månad: Sitta lite längre stund utan stöd, dra sig bakåt och även lite framåt på golvet
Använder: Stl. 56/62 på kläder, stl 3 på blöjor
Övrigt: Väldigt noga med hur varm maten är om man ger välling eller gröt
 

Long time no see

Har visst inte bloggat på 1 månad igen, har haft fullt upp med flytt och nu har Robin semester så dagarna spenderas med familjen :)

RSS 2.0