Provtagning

Lilla prinsessan är verkligen en liten plutta, därför var det idag dags att ta lite prover för att se om det beror på någon allergi som stör tillväxten. Jag tror dock inte att hon är allergisk men vi får se vad proverna säger. 5 rör blod tog de o hon var inte alls glad :( Hon hade dessutom bedövningplåster innan som gjorde att hon knappt kunde röra händerna.
 

Senaste shoppingen till barnen :)

Hittade en brandbil med ljud och bilartröja på loppisen till Melvin, vilket var vääldigt uppskattat :)
 
 
 
 

Ännu en helg

Så har ännu en helg gått, har fixat hemma och myst med familjen <3 Dessutom njöt vi av finvädret i lördags! Var även på loppmarknad för barn i lördags där det blev ett par fynd och så shoppade jag lite i affärer till barnen också :)  
Myskväll på lördagen och söndagen när barnen somnat framför tvn med massa gott :)
 
 

Första egna duplot :)

Alicia har fått sitt eget duplo och det är uppskattat särskilt den lilla björnen!
Bröllopsdag 💞 ♥

1år gifta 💒

1års kalas

Spenderade dagen med att hjälpa till inför och vara på finaste Theos 1årskalas :) Alicia vägrade sova på hela eftermiddagen och det var ett mirakel att hon var så glad endå. Melvin var så lycklig som fick "tåta" som han pratat om hela veckan :) Theodor fick så många fina presenter och de vi gav blev uppskattade.
 
 

Sjukstuga

Idag har vi haft sjukstuga, jag har varit förkyld ca 1v men nu börjar det bara bli bättre och bättre. Alicia är förkyld och så hes stackars lillgumman man hör henne knappt.
 
Melvins mage var inte riktigt kompis med honom idag, dock verkar han inte magsjuk snarare nånting från hans förkylning han har varit hostig och snorig han med..
 
Blev en innedag hemma för att kurera oss, plockade fram brio tåg som vi fått låna och Melvin blev så glad.
 
 
 

Tidigt inköp av julklappar

När Lets deal hade den kanonbra dealen på lekmer så köpte jag ett presentkort sen har det inte blivit av att jag har köpt något har inte hittat något jag tyckte behövdes. Men nu har jag i alla fall beställt ett par julklappar till Alicia i form av duplo :)


Kompisar

Så underbart när man får höra att ens älskade prins har några han brukar leka med på förskolan. En pojke som är lite äldre än honom och en flicka som inskolas nu :) Flickans föräldrar hade dessutom sagt till personalen att de var så glada att Melvin var så snäll med deras dotter :)
 
 

Alicia 8 månader <3

 
Herregud så tiden springer iväg, idag blir sötaste prinsessan 8 månader <3
 
 
Alicia gillar: Gosa, stå i knäet på någon, sitta i gåstolen, titta på när storebror busar samt att få pussar av honom, rulla på golvet, ligga på mage, sitta med leksaker, äta smörgåsrån, vara med, ta sig runt för egen maskin, tittut
Gillar inte: Om badvattnet är för kallt
Äter: gröt, välling, mat och bröstmjölk
Sover: Ca 2-3 gånger på dagen och sen oftast hela natten, somnar bra på kvällen i sin säng efter matningen :)
Kan: Ge svarsleenden, hålla upp huvudet stadigt, trycka ifrån sig med benen, gunga sig själv i babysittern, jollra/prata, skratta, slå/sparka mot saker hon vill nå, ta tag i saker, äta på diverse saker, ta tag i fötterna, babbla väldigt nyanserat, dra sig upp stadigt på mage, sitta utan stöd lite längre, äta välling/gröt, ta sig framåt i gåstolen, rulla på golvet, dra sig bakåt och framåt på golvet med hjälp av både armar och ben, ställa sig upp mot bord, pincettgrepp
Säger: Mest joller men även "dä,dä" (där)
Är: Gosig, glad, envis men oftast väldigt lättsam tjej
Favoritsaker: Alla leksaker som går att äta på (speciellt en grön bitring/skallra och en vrid&bitleksak) babygymmet, gåstolen, storebrorsbilar och duplo
Tänder: 2 som kommit fram lite i nederkäken
Första gången denna månad: Drar/kravlar på golvet med hjälp av armar och ben, ställer sig mot bord och  bemästrat pincettgreppet
Använder: Stl. 56/62 på kläder, stl 3 på blöjor
Övrigt: Väldigt noga med hur varm maten är om man ger välling eller gröt

RSS 2.0