Alicia 10 månader <3

 
Alicia gillar: Gosa, sitta i gåstolen, titta på när storebror busar samt att få pussar av honom, rulla på golvet, ligga på mage, sitta med leksaker, äta smörgåsrån, vara med, ta sig runt för egen maskin, tittut, ställa sig upp mot saker, gå med stöd
Gillar inte: Om badvattnet är för kallt
Äter: gröt, välling, mat och bröstmjölk
Sover: Ca 2 gånger på dagen och sen oftast hela natten, somnar bra på kvällen i sin säng efter matningen :)
Kan: Ge svarsleenden, hålla upp huvudet stadigt, trycka ifrån sig med benen, gunga sig själv i babysittern, jollra/prata, skratta, slå/sparka mot saker hon vill nå, ta tag i saker, äta på diverse saker, ta tag i fötterna, babbla väldigt nyanserat, dra sig upp stadigt på mage, sitta utan stöd lite längre, äta välling/gröt, ta sig framåt i gåstolen, rulla på golvet, krypa, ställa sig upp mot bord, pincettgrepp, gå några steg i vatten, stå ett par sekunder
Säger: Mest joller men även "dä,dä" (där), "ja, ja, ja"
Är: Gosig, glad, envis men oftast väldigt lättsam tjej
Favoritsaker:,Gåstolen, storebrorsbilar och duplo, gåvagnen, leksaksdjur, tidningar
Tänder: 2 i nederkäken & 3 i överkäken
Första gången denna månad: Gå längs möbler, sätta sig ner från stående genom att böja knäna
Använder: Stl. 62 & 68 på kläder 68 pyjamasar, stl 3 på blöjor
Övrigt: Slutat med napp

Gran Canaria

Tänkte skriva lite om vår Gran Canaria resa och visa lite bilder, kanske blir något bildinlägg till sedan :)
 
25/9 åkte vi till Gran Canaria- Arguineguin hela familjen. Dagen började tidigt tidigt och vi var på Arlanda redan klockan 5 på morgonen. Checkade in och åt frukost innan boarding.
 
Väl på flyget kunde man äntligen pusta ut, det var ett riktigt stort plan som varken jag eller Robin har åkt förut. Mitt i allt när vi hade spänt fast oss och skulle lyfta säger Melvin "Måste kiss", första tanken var bara Nej!! Inte nu!! men vi slängde på han en av Alicias blöjor och gick på toa när vi var uppe i luften och han var duktig och höll sig :)
 
Flygresan gick bra och vi möttes av 30 gradig värme när vi klev av flyget, så himla skönt! Hämtade ut bagage och vagnar innan vi åkte bussen till hotellet. 
 
Hittade vårt rum och gick en runda på hotellet, åt mat och bara njöt.
 
Kommande dagar blev det mycket bad, glass, mat och underhållning. Helt underbart att vara samlade hela familjen tillsammans och komma iväg till värmen :) Så underbart också med All-inclusive så det bara var att hämta mat och dryck som det passade och fanns alltid något Melvin tyckte om vid maten.
 
Hemresan gick också kanon mer om den blir i ett annat inlägg.
 
 

RSS 2.0