Året som gått - En summering

Tänkte summera året som gått lite kort :)

Januari Fick se vår underbara Melvin på ultraljudet och försökte ta oss fram i all snö! Började känna Melvins rörelser inifrån magen mer och mer :)

 
(klickbara bilder)

Februari: Magen fortsatte växa, började äta järntabletter. Åkte till Robins familj och besökte Ullared för första gången



Mars: Pappa fyllde 50år och hade en trevlig fest, började få mer och mer problem med foglossning. Köpte kameran, och började fota lite grann. Hämtade också hem barnvagnen :)

 

April: Firade påsken och fortsatte planera och köpa saker till Melvin.



Maj Var inne på sluttampen av graviditeten och var rejält less eftersom jag hade såna smärtor. Längtade som aldrig förr till att få träffa vår bebis. Var på 60års kalas samt avslutade många arbeten i skolan.

 

Juni Den bästa månaden på hela året, tog studenten och 2 dagar senare föddes våran underbara lilla prins. Känslan av denna månad är obeskrivlig, befann mig enbart i en bebisbubbla som jag inte villa komma ur ;) Firade midsommar i lugn och ro samt njöt av värmen.

 

Juli: Var kvar i bebisbubblan ett tag till, var med på mamma/gravidträff och lärde känna de andra mammorna. Bestämde oss för att åka till London och fixade pass till Melvin, anmälde också in hans namn till skatteverket.
Åkte och hälsa på min vän med dotter en varm dag.

 

Augusti Tog en weekend resa till London, där vi shoppade, åt gott och bara myste hela familjen. Njöt av den sista värmen och badade den enda och sista gången utomhus för sommaren.

  

September:Åkte till Vadstena för kräftskiva och mysmarknad, samt besökte Ullared. Försökte ta vara på de soliga dagarna och njöt av livet.

   

Oktober: Hösten började komma ordentligt, planerade inför dopet som skulle äga rum i slutet av månaden. Dopet som blev jättelyckat och så fint!

    

November: Blev kallare och otrevligare ute, köpte ny bilstol till Melvin och åkte ner till Robins familj för att överraska hans mamma på födelsedagen. Avslutade med en supertrevlig julbordskryssning.

  

December: Sötnosen blev 6 månader gammal, julen närmade sig med stormsteg. Det kom lite snö ett par gånger men den smälte bort ganska snabbt. Jag fyllde år, och vi firade en underbart mysig jul, Nyår firas med Robinsfamilj.

   

Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Födde min underbara son och blev därmed mamma <3

Har du några nyårslöften?
- Nej, har inte nyårslöften 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Ja :)

Vilka länder besökte du?
- Sverige och England

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Vet inte, inget som jag kommer att tänka på speciellt.

Bästa minnet från 2011?
- Melvins födelse o allt som har med honom att göra <3

Bästa köpet?

- Systemkameran, så bra! Har tagit så många fina foton med den!

Vad spenderade du mest pengar på?
Resan till London

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mycket, bland annat förlovningen och min fina Melvin <3

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Supermycket gladare!!

Favoritprogram på TV?
- Vet inte, finns endel bra

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Nej



Vad ser du mest framemot med år 2012?
Njuta av vår underbara Melvin och vår fina familj, samt att flytta! (Skrev fel innan!!!!)


Annandagen

Annandagen började hyfsat lugnt, men natten var allt annat än rolig. Melvin var gnällig och skrikig i princip hela dagen och Robin jobbade, dessutom jobbade han över så fick ingen avlastning alls. Lyckades iaf få på mig finkläder och fixa iordning Melvin och åka upp till farmor och farfar där god middag väntade!

Åt kalkon med potatis och sås samt god glassbomb till efterrätt :) Spelade spel med kusinerna också.
Åkte hem hyfsat tidigt då jag var dötrött. Var trevligt iaf som alltid!




Skillnad

Har bara tagit ett par snabba bilder med nya objektivet, tänkte visa två här. En är med gamla o en med nya så ni får se vilken skillnad det är. Givetvis är detta objektivet gjort för lite mer avstånd så på korta avstånd är det det gamla som gäller.


Nytt Objektiv :)

Idag köpte jag ett nytt objektiv till kameran :) Har ju saknat ett bra zoom objektiv och nu fanns det till extra pris så jag slog till!


Canon EF 75-300 f/4-5.6 III


Beställt :)

Har nu beställt lite kläder till melvin :)



Melvins julklappar del 2

Här kommer ett inlägg med de julklapparna som han fick på juldagen, återstår en klappöppning som blir på nyårsafton.


Gåvagn från mormor +man (dock med vitt handtag)

Gå/aktivitetsvagn från moster med sambo


Tåg med smattrande kulor från mormor med man

+ En mössa från mormor och pengar från morbror


Juldagen

Dagen började efter en lite småstökig natt rätt tidigt, Melvin var hungrig så han fick lite mat sen myste vi lite i sängen innan vi klev upp för dagen. Åt lite frukost och sen myste vi och kollade på de nya leksakerna medans vi väntade på att Robin skulle komma hem från jobbet. Melvin gillar alla sina nya leksaker från julafton iaf :)

När Robin kommit hem så passade jag på att duscha och fixa håret. Sen böev det lite spelande, tvtittande och filmmys! Vid 15 tiden åt vi lite lätt och tog på oss de sista finkläderna innan vi skulle iväg och hämta syster m. sambo  så vidare hem till mamma.

Blev bjudna på toppengod mat hemma hos mamma :) Sen var det prat o så julklappsöppning :) Melvin fick massor av fint, mer om det i ett separat inlägg :) Jag o Robin fick presentkort på Ikea :) Så nu kan vi handla när vi väl ska flytta.

Sen fika o mer prat innan klockan hade blivit såpass mycket att vi behövde åka hem för Melvinsskull. Släppte av syster o sambo innan vi åkte och tankade o sen hemåt. Skönt att komma hem, men självklart kunde inte Melvin sova då :/ Skrek o gnällde jättelänge, tror klockan var närmre midnatt innan han somnade o då i våran säng.


Melvins julklappar del 1

Här är de julklappar Melvin fick igår förutom kläderna han hade på sig!







qq



Julafton

Dagen började lugnt med mys och julklappsöppning i sängen. Sen mysfrukost i lugn och ro samt lite bus.
Gjorde mig i ordning samt packade in julklappar m.m i bilen. Efter det kläddes Melvin på samt blev fotad :)
Strax efter 14.30 åkte vi mot min faster med familj och när vi väl vara framme och burit in julklapparna var det Kalle och hans vänner på tv.

Sen äta mat och prata, gosa med hjärtat o ta det lugnt. Därefter julklappsöppning, Melvin fick massor av fint! Han verkade gilla sina julklappar iaf!

Sen fika och umgås mer ett par timmar innan vi rullade hemåt då vi var trötta och Melvin behövde komma hem och sova.


Julaftonsoutfits :)

Så här såg jag ut igår :)


Och såhär såg sötnosen ut <3


Julaftonsmorgon :)

Melvin har fått öppna sina 3 paket som låg i julstrumpan, pappret och snörena var jätte roliga ;) Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas ni får mysiga och bra juldagar!


All i want for christmas is you <3


Dagen före dopparedagen!

Då har dagen före dopparedagen snart gått till ända. Har hunnit en hel del! Först städning och bakning på förmiddagen och lite på eftermiddagen. Mitt i var det matning av Melvin också och självklart fick vi underhålla honom medans vi städade. Var lite gnälligt ett tag o allt ska in i munnen, har dock gett kylbitringar som duger en stund iaf.

När städning och bakning var klart pustade vi ut en stund och sen åkte Robin till jobbet. Efter det kom även syster och då passade jag på att färga håret medans hon kunde kolla till Melvin. Sen har det bara flutit på med dekorering och allmänt mys. Åt lite taco till middagen och sen var det bara till att söva lilla plutten innan uppesittarkvällen började. Spelade men vann inget denna gången. Klädde också granen samt griljerade julskinkan och pyntade det sista på julgrupperna som nu är helt klara :)

Nu sitter jag med skinkmacka och när den är uppäten så väntar sängen :) God natt på er!



En jullista!


Kul med bollen :)

Sötnosen tycker att badbollen vi har till honom är jätterolig :)


Om en månad..

Så är vi framme på hotellet på Teneriffa :) Längtar redan dit, förhoppningsvis har man också hunnit med ett dopp i poolen då vid denna tidpunkt.


Bild från google


Första tanden :)

Nu har första tanden kommit upp i nederkäken, dock inte helt men en liten spets iaf :) Märks att han tycker det är jobbigt för han är gnälligare nu.



Onsdag &Torsdag

Onsdagen började med rejäl huvudvärk efter en inte alltför rolig natt. Var rätt gnälligt på natten. Gjorde mig och Melvin klara och åt lite frukost. Sen spenderades större delen av dagen istan, handlade blommor, julklappar som pappa skulle ha, gran m.m.

Sen hemåt igen för att ge Melvin lite mat och ta det lite lugnt innan det var dags att åka till stan igen, denna gång för att gå med syster på Gränby C där hon och jag skulle köpa lite smått. Var proppat med folk och kändes väl inte sådär super kul direkt.

Väl hemma därifrån var det mer fixande här hemma, satte bland annat ihop årets julgrupper. Sen gick vi o la oss tidigt!

torsdagsmorgonen så vaknade jag utan huvudvärk vilket var riktigt skönt. Dessutom tog Robin Melvin en stund så att jag fick sova lite extra :) Så gulligt av honom eftersom han vet att jag tycker det är skönt med lite sovmorgon.

Fortsatte fixa saker hemma och städa tillsammans innan jag och Melvin åkte för att möta mamma/mormor i stan. Melvin blir så glad när han får se sin mormor :) Köpte en julklapp som jag lovat att fixa samt mottog ett paket som Melvin ska få i sin julstrumpa från sin mormor :) Väl hemma så stökade vi på lite mera innan det var dags att åka till faster med familj samt lite släkt och fira min kusin som fyllde 12 år!

Min andra kusin på 10 år tyckte att det var kul att sitta med Melvin och leka lite också :) Sen fick jag ju träffa min andra faster som snart blir mamma, finaste bebis magen! Hade så svårt att tänka mig att jag varit i princip lika stor om magen själv!

Blev iaf fika där och sen blev klockan snabbt mycket så vi åkte hemåt för att sova.


mer..

skriver inlägg om gårdagen och dagen imorgon, nu ska jag sova. god natt!

Tisdag - Mathandling och allmäntfix!

Tänkte skriva lite om gårdagen!

Helt sjukt vad mycket det finns att göra nu i juletid, alltid ngt som kan eller ska fixas här hemma. Dagen började hyfsat lugnt efter en inte alltför rolig natt, busade med Melvin samt åt frukost innan vi begav oss mot stan för inhandling av bla. julmat. När det var gjort så tankade vi och sen blev jag avsläppt hos Kelly då det var mamma träff hemma hos henne med barn. Super trevligt som vanligt och nu var vi många som kom också, även en mamma som jag inte träffat innan :)

Åt tacopaj samt gott fika och bara umgicks :) Alltid lika trevligt, sen är det så kul att se hur Melvin är med andra barn. Han klappade tex. Amy snällt på hennes huvud :)

Sen hämtade pappa mig och vi åkte hemåt, därefter skulle det hinnas med diverse. Duschade samt fixade håret. Sen en lugn kväll, hann koka lite knäck som tyvärr blev lite hård så det får göras om.


Endel av mammorna och barnen och även en pappa :)


Melvin som klappar Amy på huvudet!


Måndagen - Mysig middag och förlovning <3

Dagen började med fix här hemma, hann med att baka lite spiral cookies samt mysa med sötnosen o fixa lite andra småsaker. Åt lite lunch och sen kom Robin hem från jobbet, hann prata en stund innan vi gjorde oss klara för kvällens middag då vi skulle hinna skjutsa min syster till en affär innan dess samt lämna Melvin med henne.

Efter att Melvin var lämnad åkte vi mot stan för att leta parkering och sen gå mot restaurangen. Åt på Il forno Italiano, en underbart mysig och romantisk restaurang med jätte god mat. Vi båda åt Kyckling med gorgonzolasås och bacon med potatis till huvudrätt, den smakade underbart! Sen åt jag pannacotta till efterrätt och Robin åt chokladtårta som var lite lik kladdkaka. Efterrätterna var lika goda de!

Hann prata massor och mysa samt byta ringar <3 Äntligen förlovade efter 3 år, kändes som det var dags nu!
När vi hade suttit ca 2h på restaurangen åkte vi en sväng och handlade ett par julklappar :) Sen hämta vår älskade sötnos, han sken upp som en sol när han såg oss <3 Hade saknat honom massor men han hade haft det toppen bra hos sin moster!

Åkte sen hemåt o så va vi uppe en stund till innan vi stupade i säng.


My happy boy <3

Världens finaste och mest älskade bebispojke <3


3 underbara år!

Idag har jag och Robin varit tillsammans i 3 underbara år! Känns som det alltid varit vi samtidigt som det känns som vi nyss träffades. Älskar honom så sjukt mycket och finns ingen bättre pojkvän för mig <3 Ikväll blir det mysmiddag på restaurang medans lilla hjärtat är hos sin moster och myser!

"I love you more than ever, for all those special things you do. But most of all i love you for simpely being you"


Vi för snart 2 år sedan!

Vi i somras :)


Sista advent!!

Igår hände inte mycket mer än att vi hade en mysdag hemma och passade påa tt baka ut lite fler pepparkakor, sen på kvällen tog vi det bara lugnt.

Imorse satt vi först i sängen och tittade på tv innan vi klev upp, sen blev det frukost o så sätta igång med saffransbulls/lussekatts bak, gjorde iordning en deg som jag sen delade i två. Hälften blev till lussekatter och hälften till saffransbullar med vanilj. Har också fikat med alla ljus i adventsljusstaken tända, känns helt sjukt att det nu är mindre än 1 vecka kvar tills julafton och mindre än 2 veckor kvar tills nyår! Detta året har gått så fort!

Längtar mer till julen nu när vi har vår guldklimp här, vill att han ska få uppleva lika mysiga jular som jag gjorde som liten. Han lär dessutom bli överöst med paket, både från oss och andra! Nu har vi också fått lite snö så det känns lite mer juligt ute iaf, har mest känts som höst innan!

Har hunnit med att spela lite på mitt nya Sims 3 som jag fick av Robin i födelsedagspresent också :) Ikväll ska vi äta lax med potatis till middag och sen blir det bara allmänt mys. Kanske blir en kopp glögg med samt lite pepparkakor och ädelost till det :)



Fredag, än en gång!!

Så har ännu en fredag kommit och nästan passerat! Var nyss måndag ju?! Iaf så har dagen gått fort, fick sovmorgon i morse då Robin tog med Melvin upp när han klev upp. Sen var det allmänt mys o väntan på posten julkorten på Melvin skulle komma.

Fixade adresser till julkorten och sen lite mer mys innan vi åkte mot stan för att handla mat o lite annat smått. Robin stannade hemma eftersom han skulle åka till jobbet. Tog ett par timmar att fixa det, sen hemåt igen o lite mer vila o så laga middag. Blev fajitas idag, gott och enkelt! Efter det så passade jag på att slå in ett par julklappar samt natta Melvin som nu sussar så sött i sin säng <3

Har nyss avslutat en kopp chailatte o snart ska väl jag o Robin se någon film tillsammans. Hoppas ni alla har haft en bra fredag och får en mysig kväll!

Julstrumpa :)

Idag köpte vi en julstrumpa till Melvin har letat runt ett tag men tillslut bestämde jag mig idag för denna :) Kommer ha den varje jul framöver till honom så han också får den traditionen att få paket i julstrumpan :)


Mysdag!

Dagen har varit lugn och bra :) Började med mys på morgonen med sötnosen innan vi gick upp. Sen fixa lite smått som alltid måste fixas. Därefter göra sig klar samt klä Melvin och ge gröt innan vi åkte hem till Emma och hennes tvillingar på mamma träff. Var bara 4 mammor där i dag men var riktigt mysigt och trevligt! Hann både fika, prata och spela lite spel samt ha bebis mys!

Timmarna gick fort och rätt var det va så var klockan 15.45 så det var dags att åka hemåt för att fixa endel, hade tänkt skriva adresser till julkorten men de hade ju inte kommit idag såklart :/ Hoppas verkligen att de kommer imorgon för annars måste man ha vanliga frimärken och vi har redan köprt julfrimärken.

Slog in en till julklapp med under eftermiddagen, sen hann jag mysa mer med Melvin samt spela lite på wii. Därefter har vi ätit middag samt spelat lite till. Melvin är precis lagd och Robin kom hem för en liten stund sen, nu blir det bara lugn och ro innan sängen väntar. Denna veckan har gått sjukligt fort och snart är det helg igen! Om lite mer än 1 vecka så är det julafton! Känns jätteskumt!


Redo för mamma-bebis träff!

Dagens mamma + bebis :)


Pepparkaksbak o handklappning :)

Dagen började lugnt, natten var helt ok. Robin tog upp Melvin så jag fick sova en stund extra :) Efter frukost tog vi fram 1 del deg och började baka pepparkakor. Kul men tidskrävannde, blev iaf 5 plåtar med pepparkakor!

När det väl var klart satte jag mig med lite julklappar som skulle slås in i papper och dekoreras. Sen var det dags för lite lunch för Melvin. Flera gånger under förmiddagen började han klappa händerna helt själv :) Min lilla sötnos! Lunchen han fick var fiskgrytan som jag själv har kokat ihop, det gick åt snabbt! Han verkade älska det, sen lite fruktpure efter det. Så skönt att han är så duktig på att äta mat :)

Eftermiddagen gick snabbt, myste en hel del med Melvin o så blev det lite småfixande också. Middagen lagade jag också, tomat och paprikasoppa med mozarella och vitlöksbröd till det :) Var jättegott så kommer defintivt att lagas igen!

Robin kom hem runt 20.30 från jobbet så då satt vi och pratade en stund.


Melvin klappar händer

Sötnosen har lärt sig klappa händer, han har nog kollat på när jag gjort det och sen lärt sig att göra det själv :)

 


Frisörbesök, fika och pepparkaksdeg

Dagen började tiidigt för min del eftersom jag ju blev klarvaken :/ Satt med bloggdesignen o myste med Melvin samt tittade på TV, såg lite på luciafirande med. Åkte sen till stan för att bli klippt hos min frisör :) Tunnade ur håret massor samt toppade, så skönt att ha det gjort.

Efteråt åkte jag hemåt och pussade lite på Melvin o sen vidare hem till Jeanette med son på fika :) Var kul att komma hemifrån och trevligt att sitta och prata ett tag! Efter att vi varit där åkte vi hem o så sov Melvin en stund, under tiden gjorde jag ett halsband som farmor ska få i julklapp samt gjorde en fiskgryta till Melvin. Åt middag och lät Melvin smaka lite av maten jag gjort, han tyckte att det var smaskens! Skönt att man lyckades med det så att jag har något att gå på nästa gång.

Har efter det hunnit med att natta Melvin, sitta lite vid datorn och göra pepparkaksdeg. Jäklar vad med deg vi har, gjorde på 2kg(!) mjöl, så nu är det bara baka, baka, baka pepparkakor. Tänkte dock ge lite pepparkakor till syster sen då vi inte kommer hinna äta alla själv.

Nu ska vi bara ta det lugnt innan sängen kallar. Hoppas ni alla har haft en trevlig Lucia dag :)

Kommentarer..

Ekar väldigt tomt på kommentarer här, igår fick jag 1 kommentar på nästan 50 läsare. Är ju så mkt roligare att blogga när man får lite kommentarer iaf!

Sötnosen igår :)


Ny design

Har suttit typ hela morgonen med den här designen och är rätt nöjd :) Blev juligare än innan iaf!
Kan ni inte se den nya designen så tryck på F5


Före


Efter


Details..


Bad night..

Är vaken efter en inte alltför rolig natt, melvin vaknade klockan 2 o skrek o hade sig. När han väl somnat ringer robins alarm så han vakna igen... Tillslut efter mycket kämpande somnade han igen men nu är jag klarvaken istället. Idag ska vi iaf till stan en sväng då jag ska till frisören o sen blir det fika med Jeanette och hennes son William. Trevlig lucia till er alla så får vi se om jag bloggar mer senare

Vår lilla tomte <3

Igår knäppte jag kort på Melvin som jultomte till julkorten vi ska ha iår. Här är ett par bilder på honom (dock inte den som kommer bli julkortet ;) )


Fredag - Söndag = Helgen

I fredags blev det lite blandad kompott, Robin var ledig på förmiddagen så då röjde vi rejält här hemma samt flyttade på Melvins säng, så nu sover han precis utanför vårt rum. Sen på kvällen så jobbade Robin så jag o Mevin myste ensamma o så blev det sen mysmiddag ner robin kommit hem. Åt tacos :)

Igår lördag så åkte vi till stan för att byta ut löekpanelen som satt på Melvins gåstol då den hade blivit konstig, o så fick vi en ny såklart, sen passade vi på att fixa lite småsaker på Gränby C också. Dock försökte vi skynda oss efterosm det är så jukt mycklet folk där på helgen och extra mycket nu innan jul. Väl hemmaq blev det att fästa kardborreband på melvins matstol så att stolsdynan ska sitta bättre. Lagade middag tillsammans samt bakade en saffranskaka.

Idag har vi först haft en stöknatt då Melvin skrek o va ledsen i typ 1h, verkar som han hade magknip. Sen var det bara sätta igång med städning eftersom att min syster o mamma samt pappa mfl. kom och fikade på eftermiddagen då jag fyllde år 1 dec men det passade inte med fika då. Har fått endel presenter med, Fotoredigeringsbok för mitt photoshopprogram, presentkort på Ikea, Napplåda till melvins nappar, tidiogare fick jag bland annat spel och en kokbok.


Premiär för Munchkin :)

Idag fick sötnosen prova lite mandarin/clementin i munchkinen som vi köpte på Ullared :) Han gillade det!


Torsdag - Tandläkarbesök och julklappsshopping

Igår så va vi uppe i ganska bra tid, tog bussen till stan vid 09.40 eftersom att jag skulle till specialisttandläkaren, passade på innan att köpa ett par julklappar också samt visa vad jag önskar mig i julklapp. Tandläkarbesöket gick iaf bra, o nu har avgjutningar och röntgen bilder tagits amt lite nadra småsaker, ska tillbaks i februari o då får jag veta vad de ska göra åt mina tänder.

Efteråt tog vi oss en fika och sen åkte vi hemåt. Väl hemma slog jag in ett par av julklapparna samt slappade och myste med sötnosen. Melvin var så snäll hela tiden vi var i stan och satt bara och kikade omkring/ sov.

På eftermiddagen åkte jag till stan igen för lite ytterligare julklappsshopping, dock inte mitt i stan denna gång. Sen hem till syster för att äta lite mat med henne med sambo samt mamma. Efter det åkte vi till Lindex julklappskväll där det blev lite smått inhandlat. Köpte blandannat trosor till mig samt en slipover till Melvin.

Under tiden jag var borta så myste Melvin med Robin, det hade gått toppenbra som vanligt :)


Vår lilla björn <3


Bvcbesök 6-månader

Var på Bvc-besök igår, nu väger han hela 7,7 kg och är 69cm lång! Stora killen nu ju! Huvudomfång var 44cm. Var även vaccinering vilket han inte gillade :/ samt läkarkontroll som gick toppen bra! Pratade även om hur vi ska göra med Melvins troliga mjölkallergi, sa att jag vill att han pricktestas så sköterskan ska kolla upp om det går att ordna.


Melvin 6 månader <3

Den 3 december så fyllde Melvin hela 6 månader :) Stora killen nu!



Melvin gillar: När man busar med honom, kittlar honom och pussar mot honom och gör roliga ljud. Äta mat och gröt är också roligt!

Gillar inte: Att åka bil när han inte ser någon, dvs när det är för mörkt eller han är ensam i baksätet.

Äter: Althera ersättning, samt gröt, diverse mat och majskrokar

Sover: ca 2-3ggr per dag och sen hela natten

Kan: Sitta ett par minuter, jollra mer avancerat typ "nanamadadina", äta mat

Säger: Inga ord ännu.

Är: Glad nästan jämt och mot de flesta förutom då han är trött. Snäll och gosig samt lite mammig och pappig.

Favoritsaker: Flodhäst telefon/bil, skallror och böcker som man kan suga på

Tänder: Inga, dock 2 påväg i underkäken som mna kan se.

Första gången denna månad: Äta mer mat, äta gröt, Skratta åt nya ljud, sitta ett par min.

Använder: Stl. 62 samt 68 på kläder, stl 3&4 på blöjor

Övrigt: Älskar verkligen mat!




RSS 2.0