Fredag - Söndag: Bilresa, Ullared och fika..

I Fredags började dagen tidigt, packade in det sista i bilen och åt en varsin smörgås innan vi åkte. Var iväg redan klockan 7.20 :) Skönt att komma iväg i bra tid när man ska åka ca 40mil.

Robin hade knappt fått sova på natten så han satt i bak med Melvin och kunde sova större delen av resan medans jag körde. Stannade endast en gång då Melvin behövde en ny blöja och var framme vid 12. Väl framme packade vi ur bilen och så åkte vi och köpte medicinen till Melvin samt lite annat smått på Maxi.

Åt lite lunch och sen blev det en lugn eftermiddag. Till middag åt vi hemmagjord pizza och sen efter det var det mys framför film med ostbågar som snacks :) Gick och la oss tidigt eftersom vi skulle upp tidigt nästa dag för att åka till Ullared.

Lördagen började tidigt och vi åt lite innan vi for iväg till Ullared, var där till kl 9 och så började shoppingen. Var helt galet mycket folk (som alltid?!). Höll på att bli galna på alla som parkerade kundvagnar här och var mitt i gångarna. Åt lite lunch vid 11.30 sen handlade vi lite mera innan vi åkte mot Alingsås igen.

Var tillbaka vid 15 tiden och så var det fika dags, Robins äldsta syster hade gjort hemmagjord glass så det blev både hemmagjord glass med maränger och kladdkaka med grädde till fika.

Vilade en stund och busade med Melvin. Sen börjades det med middagsmat, grillat blev det! Gott som alltid, grillat är verkligen en riktig favorit! Efter middagen så var det sovdags för Melvin och filmmys för mig, Robin och hans ena syster.

Söndagen började inte fullt så tidigt som föregående dagar utan vi tog det lugnt. Åt ordentligt frukost och efter det var det däckbyte på bilen, skönt att få på sommardäcken.

Busade med sötnosen och myste, sen åkte vi till maxi medans Melvin sov för att handla fika då Robins morfar skulle komma över. Provkörde Robins föräldrarsbil dit så nu har man provat ytterligare en modell. Tog det allmänt lugnt, åt lunch och så kom Robins morfar. Blev massor av fika igen. Efter det var det dags för oss att packa ihop det sista och packa in i bilen för att komma iväg i vettig tid hemåt.

Stannade i Örebro för mat, annars var det raka spåret hem igen. Kom hem först vid 22 tiden så stupade rätt i säng då. Melvin lyftes över direkt till sin säng och fortsatte sova vidare.


Mobilbilder..

Gungade i Fredags :)


I lördags..


Söndagen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback