Onsdag - Bus och läkarbesök

Dagen började lugnt, mys framför tv och massor med bus från Melvinssida! Han busar och busar, allt han inte ska ha tar han blir ett antal "aj,aj" per dag.

Sen var det lunchdags för sötnosen och så sova middag. Under tiden Melvin sov middag spelade jag och Robin lite wii samt gjorde oss klara för att åka till stan. När Melvin vaknat var det mys och sen på med ytterkläderna och gå ut till bussen. Melvin var på bra humör sötnosen och bjöd de övriga passagerarna på flera söta blickar och leenden :) Hoppade av redan vid polishuset för att först hämta ut mitt nya pass som hade kommit. Tog sin lilla tid kan man säga, eftersom att de inte tog de som skulle hämta ut sina pass så snabbt utan övriga ärenden gick snabbare.

Efter passhämtningen så blev det en raskpromenad till barnspecialist mottagningen där vi skulle träffa överläkaren och prata om Melvins allergier. Det gick bra och han lyssnade också på Melvins hosta som tydligen kan vara förkylningsastma så vi ska hålla koll nästa förkylning om det blir lika för isf ska vi höra av oss och få hjälp med det. Han skicka också remiss till dietist där vi kan få tips och råd angående hans mat :)

Efter läkarbesöket blev det varsin korv sen tog vi bussen till min farmor och farfar där vi fikade och sen tog en promenad hem igen :) Kvällen blev rätt lugnt, lagade köttfärsås och pasta till middag och denna gången lyckades jag verkligen :)


Bilder från dagen :)


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Härligt med såna dagar! Ja de där aj aj kommer jag ihåg, hehe!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback