Tisdag & Onsdag

Tisdag: Lugn dag hemma, grått och trist ute så jag och Melvin passade på att mysa inne. Sötnosen sov gott så vi var ganska utvilade iallafall. På eftermiddagen gick vi ut en sväng för att få lite luft, men blev inte många minuter ute, var rått och kallt och nästan direkt efter att vi kommit till lekplatsen började regnet. Tröttsamt när man väl tagit sig ut , men då var det bara vända hem och fortsätta leken inne. Pusslade tillsammans och Melvin var så duktig!
 
Middag och sen lugn kväll med en lite svårsövd kille här hemma.
 
Onsdag: Tidig morgon för att komma iväg i bra tid till sjukhuset där vi skulle göra ett nytt försök med blodprov. Det gick kanonbra och Melvin sa inte ett knyst, personalen var dessutom väldigt professionella och det hjälper nog till väldigt mycket. Vet redan nu att jag kommer kräva att få komma dit för provtagning när det är dags nästa gång, finna ingen anledning att Melvin ska behöva lida mer än nödvändigt.
 
Åkte hem till syster och umgicks med henne och Theodor. Och så fick Melvin sitt paket med belöningen, det var lego med en polis och en hund som verkade vara uppskattad :) Sen myster kusinerna under babygymmet, så söta ihop <3 Åkte sen till gränby för att kolla lite diverse och handla hem pålägg som hade glömts. Sen åt vi lätt lunch och kollade om ett paket till syster kommit, men de ville inte ens kolla på postvagnen åt henne. Åkte hem till oss och fikade samt tog det lugnt ett par timmar och umgicks.
 
När syster och lilla T blivit hämtade så gjorde vi mat, korv i ugn med potatis. Hyfsat gott och enkelt. Bakade en vaniljkladdkaka medans Robin la sötnosen. Tvkväll och så sova i tid.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Fina Melvin :)

2012-10-17 @ 21:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback