Torsdag

Det blev en lugn dag här hemma, diska och plocka som alltid men annars inga större ansträngningar. Sötnosen ville gärna mysa med sin mamma och så har vi såklart lekt. Hann också med en promenad till affären för att ta ut pengar till morgondagen och så en liten sväng till lekplatsen. Men jisses så kallt det är, måste inhandla fleecebyxor till Melvin så vi kan vara ute och leka, vill inte att han ska frysa!
 
Hem och mysa och leka lite mer och sen kom Robin hem, bestämde mat för dagen. Blev enkelt, blodpudding och potatisbullar, kanske inte favoritmaten men tänkte att det kan vara  bra att få i sig lite extra järn nu under graviditeten. Melvin åt lika bra som alltid så han tyckte nog att det var smaskens, han fick farmors sockerfria äppelmos till sitt och det tyckte han mycket om :)
 
Sen var det att montera in bilstolen i bilen igen och så packa om skötväskan så att allt finns till imorgon. Efter att Melvin somnat har jag suttit vid tvn och lär göra en liten stund till sen är det sovdags så man orkar upp imorgon, blir ganska tidigt eftersom vi vill komma iväg i tid till mässan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback