Påskafton och påskdagen

Påskafton hade vi inget speciellt inplanerat, bara hemmamys med familjen helt enkelt. Barnen fick sina påskägg och Melvin blev så glad när han hittade sitt, även Alicia verkade uppskatta innehållet i sitt. Var ut och lekte vid dagislekplatsen och promenerade lite. Soligt men lite kyligt ute. Eftermiddagen var vi inne och så gjorde vi pizza till middag, den blev verkligen kanonbra denna gången så nu vet vi hur vi ska göra nästa gång :)
 
Såg tv på kvällen och åt gottis samt gjorde iordning en cheesecake, sen somnade man ovaggad.
 
Påskdagen var vi bjudna till min farmor och farfar på släktmiddag, men först spenderade vi förmiddagen hemma och fixade med lite allt möjligt. Även klockan ställdes om under natten så vi hade ju helt plötsligt en timme mindre.
 
När Melvin hade vaknat från sin middagsvila tog vi en promenad upp till farmor och farfar, umgicks med de som hade kommit och tog det lugnt. Målade också ägg som vi sen skulle tävla med. När alla hade kommit var det verkligen fullt hus, vi var hela 21 personer.
 
Maten var jättegod och efterrätten som jag stod för blev också lyckad :) Båda barnen somnade i vagnarna på vägen hem, sent för dem och utmattande att vara med så mycket folk.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback