Årssammanfattning av 2012

Tänkte göra en liten sammanfattning av 2012 :)
 
Januari: Melvin blev 7 månader och fortsatte utvecklas i rasande tempo. Gåstolen var väldigt poppis! Mamma fyllde 50 år och vi åkte en vecka till Teneriffa för att fira henne och njuta av lite semester
 
 
Februari: Melvin blev 8 månader och intresserade sig mer och mer för att ta sig framåt själv. Hälsade på Sandra och Levicia och testade pulka i vintervädret. Var även på träff med de som jag pratat med på nätet sen Melvin låg i magen.
 
 
 
Mars:Besökte Alingsås och Robins familj, reste till London med mamma på shoppingresa och testade även gungorna ute. Hann även med ett till besök hos Sandra med familj, nu hade de även lilla Lola hos sig :)
 
 
April: Melvin blev allt duktigare på att krypa, påsken kom och vi firade med släkten. Melvin hann med att vara sjuk och vi besökte akuten för hans rosslande.Bokade semester till Turkiet & besökte Robins familj samt Ullared. Köpte även cykelsits så vi skulle kunna cykla runt istället för att gå.
 
 
 
Maj: Fick veta att lilla mini flyttat in i min mage, gick på dopet av min kusin och reste till Turkiet. Fick se mini för första gången och njöt av att värmen börjat komma.
 
Juni: Melvin fyllde 1 år och vi hade ett mysigt kalas. Firade midsommar med familjen och njöt av att sommaren kommit. Gick på ett till tidigt ultraljud och inskrivning hos bm.
 
 
Juli: Robin jobbade massor men lyckades vara ledig flera dagar i sträck så vi åkte till Robins familj och hälsade på. Hann också in på Gekås medans vi var där samt barnens lantgård. Var på dopet av Levicia och Lola.
 
 
Augusti: Blev meddragen på min möhippa och fick blåsa glas, badade på badhuset med Melvin och använde poolen hemma för första gången. Fick se mini på RUL, besökte Leos lekland och hade kräftskiva.
 
 
September: En månad med stort M, gifte oss i mitten på månaden och lilla T föddes dagen efter bröllopet. Åkte till London på bröllopsresa och så började Robin på sitt nya jobb. Klippte även Melvin första gången.
 
 
 
Oktober: Hösten kom på riktigt, Melvin blev 16 månader och fortsatte i rasande takt med sin utveckling. Hann med både höstmarknad, Underbarabarn mässan och massa annat kul. Åkte en sväng till Robins familj igen och så besökte vi Ullared och shoppade en massa julklappar.
 
November: Fortfarande inte så kallt ute och jag började längta till julen. I slutet av månaden firade vi min syster som fyllde 25 och så kom snön med en väldig fart!
 
 
December: Jag fyllde 20 år, flyttade möbler och så pyntades hemmet julfint. Hann även med ett par tillväxtultraljud som visade att mini är just en mini ;)  Firade en mysig jul och avslutade året med att fira Robin som fyllde år.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jättefint inlägg och kul att se alla bilderna :) Mosters gullunge har blivit så stor! <3

Svar: Hihi ja han har växt massor min fina prins <3
summermom.blogg.se

2013-01-01 @ 21:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback