Helgen

 
Fredag: Lugn morgon, sen in till stan för att träffa syster och Theodor och vara med på barnvagnsmarschen, hann även en kortis i ett par affärer innan och efter marschen var det lunch med hennes mammakompisar efteråt. Klockan bar iväg och efter maten var det dags att ta bussen till Johanna med dotter och träffa ett par mammor :) Lagom till vi klev på bussen vaknade Alicia och var hungrig, hade en flaska utpumpad mjölk så var helt perfekt att mata på bussen. Hon tar flaskan utan problem, så skönt!
 
Melvin hade skoj med de andra barnen och vi kom hem vid 18 tiden, då hade Melvin redan somnat och fortsatte sova i sängen. Lugn kväll framför tvn med lite gott och mys med lillan <3
 
Lördag: Lugn morgon hela familjen, passade på att städa undan hemma. Mitt på dagen var det dags för barnloppis, där hittade jag inte så mycket denna gången men ett par saker till båda barnen :) Melvin fick korv under tiden, perfekt för honom att få lite lunch.
 
Va in på Maxi och köpte fika innan vi åkte hemåt, senare kom Johanna med familj och hälsade på så barnen fick leka och vi vuxna umgås. Trevligt med lite besök! Åt mysig tacomiddag framför tvn och hade mellomys som vi somnade ifrån och vaknade när det var slut. Gick mot sängen och tvärslocknade.
 
Söndag: Mysig dag hemma, lugn och ro :) Efter lunch kom mamma med man och fikade lite, trevligt att få lite sällskap och kul för Melvin såklart :) Han har lärt sig säga mormor så tidigare på dagen sa han "mommo nart", han ville alltså att mormor skulle komma snart och pekade mot fönstret. Gjorde en stek till middag och hade en lugn kväll sen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback