Torsdag - Systerträff

Blev en lugn morgon, åkte till tandläkaren med Alicia och sen hem igen. Lagom tills att Robin skulle åka och jobba vid lunch kom syster och T o så fick vi sällskap ett par timmar :)

Lekte på Melvins rum och myste på kvällen. Sen en lugn kväll i soffan, fixade det sista med dopinbjudningar och gosade med Alicia ♥








Nytt till A ♥

Köpte lite nya nappar för att slippa leta hela tiden, blev även ett par söta skor samt beställde en söt jacka till vår-sommar.






Onsdag - Lite shopping o massa mys

Började dagen med familjefrukost, sen åkte jag och Alicia till stan för att köpa lite saker bla. nya blommor till kök och vardagsrummet.

Väl hemma var det dags för Robin att åka mot jobbet och Melvin att sova middag.

Mys eftermiddag med båda barnen ♥♥ Åt lite kvällsmat och fortsatte med lek och mys före läggdags.

Lugn kväll i soffan, sen somna jag på 2 röda


Måndag & Tisdag

Måndag: Förmiddag med lite fIxus hemma, åkte till syster och åt smörgåstårta till lunch och medans Melvin sov tog jag med mig Alicia och handlade mat. Hämtade Melvin och tog oss hem igen, busade och åt kvällsmat.

Mys i soffan innan han skulle sova, sen satt jag med en lite gnällig sessa i famnen resten av kvällen



Tisdag: Ingen höjdar dag här hemma, Melvin trotsade järnet och jag var inte på humör att bråkas med efter en dålig natts sömn.. Eftermiddagen var åtminstone bättre än förmiddagen och båda barnen fick bada.

När Melvin äntligen somnade för kvällen var det soffläge med Alicia som gällde.










Söndag - Hemmamys

Söndagen blev en riktig hemmamysdag, passade på att njuta av att vara lediga tillsammans utan att ha massor av saker inplanerade. Planerade mat inför kommande vecka och fixade lite här hemma. Melvin klarade dagen i kalsonger riktigt bra också. Beställde lite nya kläder till Melvin och funderade på vilken jacka Alicia ska få till våren, finns många fina!
 
Åt lite rester till lunch och sen myste vi framför film i soffan. Barnen sov efter lunch så då var det att sitta vid datorn lite. Passade också på att förbereda middagen, helstekt kyckling i ugn med potatis.  Busade med Melvin när han hade vaknat och sen var det dags för middag.
 
Tog oss en promenad till affären innan det var läggdags för Melvin, skönt att komma ut och få lite luft. Alicia passade på att sova i vagnen, det är toppen enligt henne :)
 

Vårnytt till Melvin

Beställde lite vår/sommarkläder till Melvin idag, passade på när jag endå skulle beställa en jacka med 25% rabatt :)
 

Lördag - Dop

Började dagen med mysfrukost sen stryka skjortor och busa med Melvin samt gosa med Alicia :)Efter lunch och Melvins middagslur var det dags att göra oss iordning för att åka mot kyrkan för Theodors dop :) Fick äran att vara gudmor åt sötnosen och fastän han var trött så var han så glad!Sen åkte vi och åt smörgåstårta och fikade i församlingsgården. Melvin hade så roligt med de andra barnen och Alicia sov så gott :) Var inte hemma förrän läggdags för Melvin, efter det hade vi en lugn kväll i soffan.

Fredag - Fortsatt träning

 
Fortsatte med potträning och duktiga prinsen kissade flera gånger på pottan. Fixade hemma och åt god lunch innan Robin åkte mot jobb. Bakade en kladdkaka när Melvin hade vaknat på eftermiddagen.
 
Tvättade ett par maskiner tvätt och vips så var det dags att äta kvällsmat. Båda barnen myste under babygymmet och så såg vi tv innan Melvin skulle sova igen. Lilla Alicia lyckades vända sig från mage till rygg bara sådär, tittade bort ett ögonblick och när jag tittade tillbaks låg hon på rygg :)
 
 

Potträning

Har börjat potträning med Melvin nu, känns som han är tillräckligt stor och det känns bra att kunna ta det lugnt. Han verkar redo och kissade första gången på pottan igår :) Idag har han kissat hela 4 gånger på pottan! Är så stolt över min duktiga kille!

Nu är det bara kalsonger som saknas.




Kläder till barnen från Gekås

Här är klädinköpen till barnen från Gekås, det fattas en cerise rosa alfons piké som Melvin fick.









Torsdag - Alla <3 dag

 
Alla hjärtans dag, hade en mysig förmiddag hemma hela familjen. Fikade och lekte, Melvin tränade på pottan flera gånger och lyckades :)
 
Åt lunch och när Melvin hade somnat var det dags för Robin att åka mot jobbet. Tog det lugnt under em och var en sväng till Gränby C för att leta utekläder till Melvin.
 
Hem igen och äta mat och sen mysa innan det var sovdags för Melvin. Myste i soffan och så kom pappa och hämtade en del till sin bil.
 

Onsdag

Lugn förmiddag, åkte och träffade sis och T vid lunch. Åt lunch tillsammans och tog en promenad till Gränby Centrum. Blev strumpbyxor till mig o lite smått på mataffären. Avverkades ett antal timmar och var inte hemma förrän vid 18. Åt kvällsmat och så kom min faster hit en sväng, efter det var det läggdags för Melvin. Lugn kväll framför tvn.

Måndag & Tisdag

Måndag: Förberedde oss för att åka hem, packade in i bilen och åt lunch innan vi åkte. Vädret var inte det bästa så det tog sin tid att åka..







Tisdag: Fick sovmorgon och sen var det frukostdags, åkte mot stan och lämnade Robin på jobbet sen handlade jag och barnen mat för veckan. Hem och busa innan jag gjorde lunch. Mys eftermiddag och bvc besök. Sen lugn kväll med lite plockande med Gekås kassar. Njöt även av semla eftersom det var fettisdagen.











Last Week in pics

Har inte haft tid att blogga förra veckan så här kommer en bildbomb.
Tisdag: Hemmamys och planering inför Gekås besök
Onsdag: Packade inför resan, badade barnen och försökte få lite ordning här hemma. Snön vräkte ner.
 
Torsdag: Åkte till Robins familj i skit vädret, först startade inte bilen men när vi väl kom iväg var det hemskt att köra.
Fredag: Spenderade halva dagen i Ullared på Gekås. Handlade massor till barnen o endel till hemmet. Njöt av en lugn kväll i soffan och umgicks med Robins familj.
Lördag: Lugn förmiddag, var ut en kort sväng men blåste för mycket. Åkte till Robins morfar och åt middag med hans släkt.
Söndag: Började dagen lugnt, tog en långpromenad så vi fick lite luft och Melvin fick titta på djuren och leka lite i lekparken. Fortsatte dagen lugnt, hjälpte till att göra middag och sen spenderade vi kvällen i soffan.

Måndag

Började dagen med att handla mat efter frukost, inte så mycket att handla eftersom vi åker till Alingsås på torsdag men skönt att ha mat hemma iaf. Tankade bilen innan vi åkte hem och åt lunch.

Lagom tills vi hade ätit kom syster och Theo hit :) La Melvin för att sova middag och Robin åkte till jobbet. Umgicks under eftermiddagen och när de hade åkt hem lekte jag och Melvin innan det var middag. Sen blev det mer lek på rummet, kul att leka med både Duplo och bilgaraget tyckte Melvin.

La Melvin för natten och myste med Alicia i soffan framför Familjen Annorlunda och Ullared.




Söndag - Månadsdag

Söndag och båda barnens månadsdag, Melvins 20 månaders och Alicias 1 månads.Fotade barnen på förmiddagen och sen busade vi och gosade. På eftermiddagen blev det en kort promenad med lite stopp i lekplatsen så Melvin fick gunga, var längesen det gick nu när det har varit så mycket snö och så kallt.Hem och fixa lite smått innan det var middagsdags, fick bli lite rester så vi slipper stå med kylen full sen. Fortsatte med myskväll i soffan när Melvin hade somnat.

Alicia 1 månad <3

Alicia gillar: Mysa i famnen, äta mat ;), sova, ligga i babygymmet
Gillar inte: Att bli nerlagd för hastigt när hon somnat
Äter: bröstmjölk
Sover: 2 långa pass på natten och ett längre på dagen och så ett par kortare däremellan
Kan: Ge svarsleenden, hålla upp huvudet lite, trycka ifrån sig med benen
Säger: -
Är: Gosig, glad och väldigt "lättsam" bebis
Favoritsaker: Mammas famn och nappen ;)
Tänder: -
Första gången denna månad: Ge svarsleenden
Använder: Stl. 44 & 50 på kläder, stl 1 på blöjor
Övrigt: Njuter när någon pussar på henne och gillar när Melvin är nära <3
 
 

Lördag - Städning och familjemys <3

Lördagen innebar att även Robin var hemma hela dagen, underbart att få vara tillsammans! Älskar att se mina underbara barn tillsammans med sin pappa och även att umågs allihopa!
 
Blev visst en ganska lång sovmorgon för mig och Alicia och efter frukost myste vi i soffan enda fram tills lunch. Medans båda barnen sov passade vi på att städa badrummen och flytta en byrå och så sorterade jag in Alicias kläder i en låda där. Skönt att ha en plats för dem så de inte ligger överallt o ingenstans.
 
Busade under eftermiddagen och lekte med duplo, det är verkligen en av Melvins stora favoriter. Hade myskväll med god mat, gottis i soffan och lite slötittande på mellon. Men det var inget att se, man skäms ju för vilka låtar som kommer med där..
 
Gosade med lillan och satt vid datorn innan det var dags att sova.
 

Fredag - Duplobygge och mys

Mysig förmiddag hemma, umgicks tills efter lunch när Robin åkte mot jobbet. Hann också med bvc besök för Alicia.

När Melvin sovit middag hängde vi tvätt och startade en ny maskin, Melvin ville gärna hjälpa till :) Bra att lära sig i tid ;)

Lekte och såg film, efter middagen blev det Duplobygge i lekrummet Melvin visade vad han hade byggt alldeles själv. Min duktiga prins!

När Melvin somnat tittade jag på serier och gosade med Alicia ♥










Onsdag & Torsdag - Lite shopping och hemmamys

Onsdagen började med mys hemma, tvättade lite och efter lunch när Melvin hade sovit middag åkte jag och barnen till Gränby för att fixa doppresent och kolla tillsammans med syster och T.

När vi var färdiga åkte vi hem till dem en stund innan vi behövde åka hem för att äta kvällsmat.

Lekte med Melvin och sen var det dags för honom att sova. Myste med skruttan resten av kvällen ♥

Torsdag: Tog lite sovmorgon sen var det frukost o göra oss klara för att åka och fota Alicia på barnenshus och sen köpa nya täcken och kuddar på Ikea. Blev även lunch där. Väl hemma somnade Melvin och jag passade på att fixa lite.

Lek och mys under eftermiddag och kväll. Hann även bada Melvin, uppskattat som vanligt :)

Satt i soffan med lillskruttan och såg på Tv efter att Melvin somnat.














RSS 2.0