Magbild v.13 (12+0)

Här kommer en magbild från ikväll! Inte långt kvar tills det blrjar synas mer ordentligt nu ju!


Kommentarer
Postat av: Louise Hedblom

Vi kontaktade hyresvärden och lät de ta hand om henne då vi inte visste vart vi skulle göra av henne. Alla kommuner har nämligen regler om hur man får begrava döda djur. I nästan alla kommuner är det så att man först måste ta reda på vem som äger marken där man vill begrava djuret. Är det mark som ägs av en privatperson måste man be om tillstånd och är det kommunens mark måste man se till att graven blir så pass djup att andra djur inte kan komma åt det begravda och vi tyckte att det hade tagit alldeles för lång tid att göra det plus att vi inte hade någonting att begrava henne med, så vi kontaktade hyresvärden så fick de ta hand om henne.

Postat av: Anonym

Godkväll:D



alllt bra med dej?

2010-11-23 @ 23:19:27
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Paula

Hej!



Vi är fyra tjejer som går tredje året på gymnasiet och håller på med ett projektarbete om unga föräldrar. Vi ska skriva en handbok för just unga föräldrar.



Du som är gravid vet hur det känns men många saker är kanske otydliga och svåra att få svar på. Vad är det för frågor som du dagligen ställer dig själv? Handlar det om hur familj och vänner ska uppfatta dig och ditt barn, hur det är att vara ung förälder, vart du kan få hjälp med vissa problem? Ja, vad funderar just du över? Med hjälp av denna bok tänkte vi samla ett gäng frågor och även besvara dem så att unga föräldrar i framtiden kan få den hjälp som finns! Så om du har tid och lust får du gärna skriva ner de frågor som du dagligen funderat över och skicka dem till [email protected]. (Du får gärna vara anonym om du vill det. ) Om du tycker att det är lättare att vi ringer dig så kan vi göra det också. Vi skulle uppskatta om du svarade så fort du har möjlighet.



Tack på förhand!



Med vänliga hälsningar



Paula, Jessica, Cassandra och Cecilia

2010-11-24 @ 15:22:50
Postat av: Jasmine

Jo, jag ska ju önska mig det hehe. Kanske blir något plagg då iallafall haha (a).



Okej hoppas du inte har en fortsatt huvudvärk nu då, :). Idag mår jag helt okej, är förkyld som en apa och hade feber igår så där är det kanske inte så bra men annars så hehe.



Tycker föressten det som står här uppe, i kommentaren om handboken, det är tjejer jag går i klass med i skolan och det dem ska göra tycker jag själv låter jättespännande! Tycker du borde ta dig en funderare åt "ja-hållet" på det faktiskt haha :)

2010-11-25 @ 09:39:48
URL: http://rulesbyj.blogg.se/
Postat av: Carin

Vilken söt liten mage!

2010-11-28 @ 16:17:15
URL: http://nursen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback