Sängprovning

Dagen började lugnt med lite mys i soffan. Åkte iväg till stan efter frukost för att prova ut en ny säng till mig och Robin då vi fortfarande har 120 säng. Ska bli så skönt när vi köper hem den nya som kommer vara 160cm bred istället :)

Åkte till ikea för att prova och hittade en superskön sort där bäddmadrassen är i sån memoryskum så den formar sig efter kroppen :) Till det blir det en Malm hög sängstomme, så sängen kommer upp lite från golvet samt att vi skyddar den nytapetserade väggen från fettfläckar.

Sen fixades lite småsaker innan det var dags att åka hem för bvc besöket. Mer om det finns att läsa i tidigare inlägg. Åt en korv och sen gick jag med Melvin hem till Jeanette och hennes son för lite besök. Var där nån timme och pratade samt fikade :)

Väl hemma igen så fortsatte vi att fixa lite i rummet samt satte ihop ett skrivbord som vi köpte på ikea. Nu börjar det komma in endel i rummet så det är i princip bara sängen samt övriga småsaker som ska in där!

Ikväll har det mest varit matning samt att ta det lugnt. Lillkillen har såklart fått ont i magen nu när han får ersättning som är mjölkbaserad :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback