Måndagen - Mysig middag och förlovning <3

Dagen började med fix här hemma, hann med att baka lite spiral cookies samt mysa med sötnosen o fixa lite andra småsaker. Åt lite lunch och sen kom Robin hem från jobbet, hann prata en stund innan vi gjorde oss klara för kvällens middag då vi skulle hinna skjutsa min syster till en affär innan dess samt lämna Melvin med henne.

Efter att Melvin var lämnad åkte vi mot stan för att leta parkering och sen gå mot restaurangen. Åt på Il forno Italiano, en underbart mysig och romantisk restaurang med jätte god mat. Vi båda åt Kyckling med gorgonzolasås och bacon med potatis till huvudrätt, den smakade underbart! Sen åt jag pannacotta till efterrätt och Robin åt chokladtårta som var lite lik kladdkaka. Efterrätterna var lika goda de!

Hann prata massor och mysa samt byta ringar <3 Äntligen förlovade efter 3 år, kändes som det var dags nu!
När vi hade suttit ca 2h på restaurangen åkte vi en sväng och handlade ett par julklappar :) Sen hämta vår älskade sötnos, han sken upp som en sol när han såg oss <3 Hade saknat honom massor men han hade haft det toppen bra hos sin moster!

Åkte sen hemåt o så va vi uppe en stund till innan vi stupade i säng.


Kommentarer
Postat av: Marie

Grattis!! =D När blir det bröllop då? ;)

Vi förlovade oss också efter 3 år tillsammans, nu har vi varit tillsammans 5 1/2 år och vi är fortfarande BARA förlovade..haha.

Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Vad fina ni var :) Grattis till förlovningen!

2011-12-23 @ 12:10:50
URL: http://ettplussett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback