Tisdag - Lugn hemmadag

Lugn hemmadag, fixade lite smått och pysslade ihop en dekoration med en hyacint på förmiddagen. Hann även med att slå in ett par paket medans Melvin busade. När vi hade ätit lunch och det var sovdags för Melvin tog vi en promenad till posten där jag skulle hämta paket och köpa julfrimärken. Lagom tills vi kom hem igen vaknade sötnosen som inte sovit alltför länge men då blev det att mysa i soffan framför Mussesklubbhus medans jag skrev adresser på julkort.
 
Åt lite mellis och busade lite mer innan Robin kom hem. Umgicks en stund sen gjorde vi middag, medans maten stog i ugnen/ på spisen tog Robin med Melvin på en promenad till affären. Middag och så fyllde vi i de sista adresser innan vi gick och postade korten och köpte lite jord så jag kunde plantera årets julgrupper :) Skönt att ha det färdigt så hinner man njuta av blommorna innan julen är över! Startade en maskin med lite kläder som mini ska ha sen :)
 
La Melvin för natten och sen var det att gå in till honom ett par gånger då han vaknade till, troligen drömde han något.
 
Lugn kväll i soffan och sen störta i säng.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback