Början av veckan..

Blir ett samlingsinlägg även för början av veckan, nu är vi hemma igen så nu kanske jag kan hinna med 1 inlögg varje dag istället :)
 
Måndag: Lugn start på dagen, lilla busungen vaknade lite vääl tidigt men det fick gå. Frukost och sen allmänt lugnt. Efter lunch gick vi allihopa på promenad (jag, Robin, Melvin och Robins föräldrar). Först till lekplatsen där Melvin fick gunga och sen kolla på djurens som fanns vid barnens lantgård :) Han vågade efter lite om och men klappa en bebisget som nog hellre ville äta av sin mamma ;)
 
Kikade såklart på de andra djuren också, sen gick vi in till centrum där vi åt varsin glass. Provade hallon-lakrits och melon, super smaskigt men precis när vi satte oss och åt så började det snålblåsa riktigt kallt så skyndade hem så fort vi ätit klart.
 
Grillat till middag och sen en lugn kväll.
 
Tisdag: Även denna dag blev lugn och skön! Var in till stan en liten sväng innan vi åkte tillbaka och åt lunch. Blev lite småplock på rean annars ingen direkt shopping (som om det behövdes efter ullaredsbesöket?).
 
Sen blev det en sväng till affären för att handla lite som behövdes till kvällsmaten.  Köpte också med oss ett par dvd:er då det var bra pris. Hann med en fika och sen lugnt innan det var mat igen. Taco till middag och så filmtittande när sötnosen somnat för natten.
 
Onsdag:Efter frukost började vi packa ihop våra saker och lägga in i bilen, sen va vi ut till lekplatsen så Melvin fick leka lite innan vi gick in igen för fika. Umgicks och åt lunch innan det var dags för oss att bege oss hemåt.
 
Bilresan gick bra och Melvin somnade efter en stund. Stannade i Örebro för middag på Pizzahut, Melvin fick köttfärssås och spaghetti där och det åt han som vanligt med god aptit. Körde från Örebro hem och kom fram ca 20.30. Bara till att lägga sötnosen och sen ta det lite lugnt innan även vi la oss tidigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback