Helgen - Dop och Gekås Ullared

Lördagen började med att hela familjen gjorde oss klara för att åka på Dop av Levicia och Lola utanför Katrineholm. Resan gick bra och vi kom fram i god tid så Melvin hann äta innan vi gick in i kyrkan.
 
Dopet var fint och mysigt och efteråt blev det dopfika med både smörgåstårta och kakor :) Presenterna bestående av varsin namntavla verkade också bli uppskattade :) Efter presentöppningen behövde vi bege oss vidare nedåt i landet och Melvin behövde sin sömn.
 
Resan gick bra och vi var framme strax före 19 på kvällen. Skönt att vara framme efter en massa bilåkande. Kvällen blev hellugn och vi gick och la oss tidigt.
 
Söndagenbörjade tidigt, åkte redan vid 7 på morgonen ner till Gekås Ullared för shopping och var framme strax innan klockan 9. Sen började shoppingen, jisses vad i plockade saker. Blev lite paus för lunch i Restaurangen och en fika men annars var det shopping för fulla muggar.
 
Blev både vinterkläder och vanliga kläder i nästa storlek till Melvin, åkpåse och en hel del mer. Visar dock shoppingen i ett eget inlägg sen när allt är fotat.
 
På kvällen blev det att dela på en pizza för mig och robin, alldelles lagomt. Melvin var jättegosig efter att ha varit bland så mycket folk en hel dag.
 
Även denna kväll blev tidig eftersom vi var supertrötta.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback