Onsdag

Idag gick vi upp vid 8 tiden, 2 timmar senare åkte vi med bussen mot stan för en mamma-bebisträff hemma hos Sandra :) Alltid lika trevligt och denna gång var vi endast 5 mammor & 6 bebisar, lugna gatan med andra ord. Skönt att det var lugnt med såklart även om det är kul när alla är med!

Efter träffen åkte jag och Melvin ner till centrum igen med Emma & tvillingarna för att kika lite, jag köpte inget denna gång men det var kul att kika lite också :) Vädret var inte på topp idag utan det regnade på, dock så spred sig "doften av sommar", tycker att det luktade precis som på sommaren när det regnat.

Åkte hemåt och gav Melvin mat, sen hade vi en lugn kväll med lek och mys innan han skulle sova. Åkte sen bort och skulle tanka bilen medans Robin la Melvin. Dock gick det inte så bra eftersom de tydligen tillfälligt stängt av pumparna. Blir att åka tidigare till stan imorgon för att hinna med tankning helt enkelt.

Imorgon bär det av till Katrineholm för att träffa Sandra med familj :) Ska bli mysigt och väldigt spännande att också få träffa nytillskottet i familjen, Lola.

Nu ska jag sova.


Sötnosen när vi väntade på bussen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback