Fredag - Mässdag

Dagen började tidigt, Melvin ville bara gosa när vi skulle gå upp finaste prinsen <3 Äta frukost och göra oss klara och sen var det att hämta upp syster och Theodor :) Var verkligen superkallt ute så fick till och med skrapa rutorna på bilen :/
 
Hämtade upp dem och sen vidare mot Stockholm och mässan, var torrt på vägen så vi slapp halkan, skönt det. När vi kom nära stockholm började köerna och sen var det bara att koncentrera sig fullt ut på körningen. Åkte rätt redan från början och kom fram vid 09.30. Parkerade och sen fick T mat innan vi gick in och köpte biljetter till mässan. Det var ganska lugnt med folk och vi började med att hämta lite goodiebags :) Sen kika på massor av skoj och byta blöja på Melvin.
 
Blev lite små inköp, Vattenflaska och nappflaska till Melvin, Lektält som M ska få i julklapp och så ett barnvagnslås som var format som en apa ;) Hann bli ett par blöj och matpauser och sen hjälptes vi åt att få en ovillig Melvin att sova, han var riktigt trött. Sen var det till att leta upp nånstans där vi kunde sitta och äta lite lunch, hade ont i ryggen och då vill man ju helst inte springa runt men tillslut hitta vi ett passande bord. Gosade med T vid bordet medans syster gick och köpte mat till oss, ingen idé att gå en och en med tanke på att det var 20 min kö.
 
Efter maten gick vi och hämtade loppipåse och kikade lite mera. Sen när Melvin hade vaknat lyssnade vi och tittade på det sista av uppträdandet med radioapan, Melvin tyckte om det massor :) En sista runda och sen gjorde vi oss iordning för att åka hemåt igen, trötta efter en massa skoj.
 
Efter att syster och lilla T var avlämnade så åkte vi till affären och köpte lite gott till kvällen och sen hem för att ta det lugnt. Melvin fick mat och sen blev det pizza till middag för oss vuxna, hade ingen ork att laga något så fick bli smidigast möjliga. Provade en ny pizza som var riktigt god med bland annat oxfilé, lök, jalapeño, tacosås och skinka.
 
Melvin blev lagd och sen var det tv-mys med lite godis.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Riktigt rolig dag! Vill att det ska vara snart igen ju..

Svar: Ja :)
summermom.blogg.se

2012-10-14 @ 23:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback