Onsdag - Bakning och mys

Mysig förmiddag här hemma, Melvin var ganska lugn och pysslade med ett par leksaker och sen tog vi en promenad till affären för att handla lite som fattades för att kunna baka en morotskaka med banan och kokos i samt creamcheese frosting på.
 
Medans jag bakade busade sötnosen med sin morfar. Sen var det lunchdags för Melvin, han fick potatisbullar idag och det åt han med god aptit och sa "mmm" mellan varven. Skönt att ha ännu en maträtt som funkar bra.
 
Sen var det sovdags för sötnosen och medans han sov passade jag på att fixa lite saker här hemma och ta fram köttfärs till kvällsmaten.
 
Busade mer med sötnosen och la på frostingen på morotskakan, sen var det blöjbyte och lite mellis för sötnosen. Sen kom Robin hem, lite tidigare än vanligt :) Fikade och sen lagade jag mat, chiliconcarne med ris blev det denna kväll. Snabbt och lätt!
 
Maten gick ner riktigt bra för oss alla, det var gott och Melvin åt jättebra. Perfekt att det blev mat till lunch imorgon med, känns skönt att slippa laga mat 2 gånger varje dag.
 
Sen har det varit tv-tittande, Robin la Melvin och resten av kvällen blir nog framför tvn.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback