Torsdag - Fortsatt inskolning

Fortsatte med inskolningen idag. Var riktig vårvärme ute redan på morgonen/förmiddagen när vi var ute på gården och lekte :) Så skönt att det äntligen verkar bli vår på riktigt, nu får det bara hålla i sig!

Efter frukt ute var det lite mer lek innan vi gick in. Melvin sa direkt "mat, mat" när vi kom in, han var nog hungrig ;) Lekte på med bland annat duplo och pussel innan det var lunchdags. Melvin åt duktigt även idag, så skönt att det funkar med mat även på förskolan.

Försökte lägga honom för vila men han började gnälla o så direkt, pratade lite med en pedagog som erbjöd att personalen testar lägga istället och att vi går undan. Det funkade fin fint, han hade bara sagt "mamma, pappa" en gång (inte argt/ledset) och sen hade han varit lugn och somnat. Gick på en promenad under tiden han sov och när jag var tillbaka hade han vaknat och ritade med de andra barnen.

Det hade gått bra, han var inte ens ledsen när han vaknade :) Min duktiga kille, det värmer i mammahjärtat!

Var kvar ett tag till och sen skulle vi hem, men då startade inte bilen så vi fick vänta på dagis gården i värmen tills pappa kom och hjälpte oss :)

Mellanmål hemma och sen bus, middag och sovdags för Melvin :) Har resten av kvällen småfixat och sett serier.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback